Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,813,752 Members 39,786 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

International roms ?

Tip us?
 
Upstreammiami
Old
#1  
Upstreammiami's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 837
Posts: 3,570
Join Date: Jun 2010
Location: Davie

 
DONATE TO ME
Default International roms ?

I have had HTC one and note 3 and all international Roma work on tmobile just by simple tweaks.... Can this happen with us ? As there's no rims out for tmobile but a bunch for international .

Sent from my LG-D851 using Tapatalk
 
bfranklin1986
Old
#2  
bfranklin1986's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 329
Posts: 1,054
Join Date: Nov 2010
They did with the g2. I haven't seen were anybody has tried with the g3 yet though.
Samsung Vibrant < Galaxy S3 < Galaxy S4 < LG G2 < LG G3

Acer A500 < Nexus 7
The Following User Says Thank You to bfranklin1986 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mingkee
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 256
Posts: 1,793
Join Date: May 2006
Location: Brooklyn, NY
If you want international ROM just for language you want, T-Mobile version has tens of languages (you name it).
 
kingsway8605
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 489
Posts: 1,416
Join Date: Apr 2010
Look on the bright side, while everyone still gets carrier roms, at least carriers release the lg g3 now and not the "t-mobile LG epic fierce 3 4g lte diamond" phone like carriers used to.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes