Post Reply

International roms ?

OP Upstreammiami

22nd July 2014, 01:25 PM   |  #1  
Upstreammiami's Avatar
OP Senior Member
Flag Davie
Thanks Meter: 857
 
3,604 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
More
I have had HTC one and note 3 and all international Roma work on tmobile just by simple tweaks.... Can this happen with us ? As there's no rims out for tmobile but a bunch for international .

Sent from my LG-D851 using Tapatalk
22nd July 2014, 03:25 PM   |  #2  
bfranklin1986's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 331
 
1,056 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
They did with the g2. I haven't seen were anybody has tried with the g3 yet though.
The Following User Says Thank You to bfranklin1986 For This Useful Post: [ View ]
23rd July 2014, 12:37 AM   |  #3  
Senior Member
Flag Brooklyn, NY
Thanks Meter: 264
 
1,814 posts
Join Date:Joined: May 2006
More
If you want international ROM just for language you want, T-Mobile version has tens of languages (you name it).
23rd July 2014, 05:41 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 489
 
1,416 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Look on the bright side, while everyone still gets carrier roms, at least carriers release the lg g3 now and not the "t-mobile LG epic fierce 3 4g lte diamond" phone like carriers used to.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in T-Mobile G3 General by ThreadRank