Post Reply

Lg g3 International rom??

OP jpeps3

26th August 2014, 04:08 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 26
 
511 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
See no Lg g3 International rom yet or ports ??
26th August 2014, 05:10 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Minneapolis
Thanks Meter: 532
 
911 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jpeps3

See no Lg g3 International rom yet or ports ??

If you don't mind having to change network type after you restart I have one of the Korean ones running smooth. I am just waiting to release it until after I get time to fix that one bug and port tmobile wifi calling.
26th August 2014, 05:45 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 26
 
511 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by ThePagel

If you don't mind having to change network type after you restart I have one of the Korean ones running smooth. I am just waiting to release it until after I get time to fix that one bug and port tmobile wifi calling.

The Korean. Versions. Have the same charging. Problems. It charging. Slow
26th August 2014, 06:39 PM   |  #4  
CheesyNutz's Avatar
Senior Member
Flag Springfield
Thanks Meter: 3,110
 
11,536 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2856830
26th August 2014, 07:44 PM   |  #5  
Senior Member
Flag Minneapolis
Thanks Meter: 532
 
911 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jpeps3

The Korean. Versions. Have the same charging. Problems. It charging. Slow

Why don't you ask one of the kernel developers to add fast charge? I find it odd that one of them haven't added it already. Then again they might have because I have no interest in customized stock kernals so I haven't been looking.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in T-Mobile G3 General by ThreadRank