Post Reply
Prompt

is it possible to run any of the g2 roms on the g3?

4th September 2014, 07:52 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 31
 
155 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
has anyone tried this yet?
4th September 2014, 08:55 PM   |  #2  
bfranklin1986's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 329
 
1,055 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
No it's not possible
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in T-Mobile G3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank