Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,813,360 Members 49,785 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

G3 camera crash while zooming in video mode

Tip us?
 
abrcrmdl23
Old
#1  
abrcrmdl23's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 21
Posts: 426
Join Date: Dec 2010
Location: ohio
Default G3 camera crash while zooming in video mode

Had any one experienced the crashing of the camera app while trying to zoom when capturing video. I'm on art and using 1080p video capture.
 
gotzaDroid
Old
#2  
gotzaDroid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 151
Posts: 652
Join Date: Sep 2012
You're not alone, mine does it rooted and my wife's does totally stock
The Following User Says Thank You to gotzaDroid For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
BACARDILIMON
Old
#3  
BACARDILIMON's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 846
Posts: 2,899
Join Date: Jun 2010
Location: MASTIC BEACH NY
No crash on mine. Factory wipe and u will be ok

AWESOME G3
LG G3 D851 BAD ASS
The Following User Says Thank You to BACARDILIMON For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Amac1222
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 150
Join Date: Dec 2010
Location: Indianapolis, IN
Quote:
Originally Posted by abrcrmdl23 View Post
Had any one experienced the crashing of the camera app while trying to zoom when capturing video. I'm on art and using 1080p video capture.
Mine did it yesterday. I did a factory reset and so far today it's been fine. Might want to try that. It did it while I was trying to do 4K, 1080p, and basically any type of video while zooming. I used the Google Camera App and it worked fine but that wasn't good enough of a work around. I'm hoping I won't have any further issues.

There's also another thread that has this issue reported. Might want to look over there for any other help.
 
sasidhar79
Old
#5  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 41
Join Date: May 2011
Location: Cerritos, CA
Quote:
Originally Posted by BACARDILIMON View Post
No crash on mine. Factory wipe and u will be ok

AWESOME G3
Then we could lose root and have to re-root right ?
 
BACARDILIMON
Old
#6  
BACARDILIMON's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 846
Posts: 2,899
Join Date: Jun 2010
Location: MASTIC BEACH NY
Quote:
Originally Posted by sasidhar79 View Post
Then we could lose root and have to re-root right ?
No you just loose data. Before you download any app or load data test the camera and see if it running well. If it not try another ROM if that don't work unroot and flash factory ROM. Then reroot and start all over.

AWESOME G3
LG G3 D851 BAD ASS
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


MediaTek Continues Steps Towards Being Developer-Friendly

Not too long ago MediaTek was very closed off towards the mobile developer … more

Sony PS4 Remote Play Ported to All Android Devices

Im pretty sure that every informed gamer out there perked their ears up when Sony came out … more

Change Your Samsung Galaxy S2’s Dialer Background in Real Time

As with anything, if youve looked at something long enough, things can … more