Post Reply

How to remove carrier IQ?

OP Mohammed Atif

4th September 2014, 12:39 PM   |  #1  
Mohammed Atif's Avatar
OP Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 4
 
110 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
I want to remove carrier IQ on my lg g3 tmobile rooted, Anyone help please
Thank you

Sent from my LG-D851 using XDA Free mobile app
4th September 2014, 03:04 PM   |  #2  
JustLok's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 54
 
230 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
You can refer to this post and this post.

If neither of those are helpful, there are plenty of threads on Carrier IQ removal posted in this T-Mobile section with a simple search.
5th September 2014, 02:14 AM   |  #3  
BACARDILIMON's Avatar
Senior Member
Flag MASTIC BEACH NY
Thanks Meter: 956
 
3,213 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Read. Search

AWESOME G3
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in T-Mobile G3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank