Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,480 Members 53,860 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

IR blaster

Tip us?
 
pside15
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 384
Posts: 1,800
Join Date: Aug 2010
Location: Flowery Branch, Ga
Default IR blaster

Is anyone else having issues with the IR blaster on their G3? I can't get my smart remote app to work like it did on my Note 3. Tried multiple apps and none have worked. Anyone else have issues with it?
LG G3 (T-Mobile)
 
brewski30
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 18
Join Date: Jan 2008
Mine works great.... Have added all the Devices in my house that I want to control.....Theres also a quick setting up in the notification bar off to the right that allows you to quick toggle it on. I believe I also set it to turn on automatically when I am home on my wifi somewhere....But i forget where i did that at the moment.....
 
da4ofus
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jan 2011
The native app is working fine for me. Some of the 3rd party apps might not be compatible with the G3's blaster
 
BACARDILIMON
Old
#4  
BACARDILIMON's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 829
Posts: 2,843
Join Date: Jun 2010
Location: MASTIC BEACH NY
I can't get mine to work on lg TV but it works on my Samsung tv
LG G3 D851 BAD ASS
 
ThePagel
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 509
Posts: 868
Join Date: Jul 2012
Location: Minneapolis
Quote:
Originally Posted by pside15 View Post
Is anyone else having issues with the IR blaster on their G3? I can't get my smart remote app to work like it did on my Note 3. Tried multiple apps and none have worked. Anyone else have issues with it?
I think it started good after a update to the app or perhaps after I flashed my phone with the kdz file. All I know is I am a happy camper. The damn thing would only work from two feet away when I first got this phone.
ADB Only (Windows)
ADB Only (Linux) <-- Plus instructions
 
rwt4jc
Old
#6  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 67
Join Date: Apr 2010
Mine only works from a few feet away! 'Sup with that? (
 
N3xU5one
Old
#7  
N3xU5one's Avatar
Member
Thanks Meter 6
Posts: 33
Join Date: Aug 2010
Location: TX
Was able to set everything up just fine but like others it only works from a few feet away when pervious devices had no problems from other rooms...... Curious

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


And the Winners in the XDA Pebble Development Challenge Are…

Almost two months ago, we set out with Pebble to findthree amazing … more

MediaTek Releases Full Kernel Source for First Android One Devices

Those who might have thought that MediaTek wouldnever release working … more

Submitting a Patch to Gerrit – Featuring XplodWild – XDA Developer TV

Not every developer specializes in every area of … more

Learn How to Make a Live Wallpaper all by Yourself

Stillimages can bebeautiful, but some of you prefer to see animations on your screens. … more