Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,814,032 Members 44,258 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Big Problem

Tip us?
 
BACARDILIMON
Old
#31  
BACARDILIMON's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 848
Posts: 2,905
Join Date: Jun 2010
Location: MASTIC BEACH NY
Quote:
Originally Posted by caveman102 View Post
yea its telling me fail to download and its unable to detect model number
Failed to download what. Are you using lg tool. What version?

BAD ASS G3
LG G3 D851 BAD ASS
 
caveman102
Old
#32  
caveman102's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 23
Join Date: Mar 2010
Location: NYC
Quote:
Originally Posted by BACARDILIMON View Post
Failed to download what. Are you using lg tool. What version?

BAD ASS G3
it say on top with red
download fail (0sec)
and then say
model information chek fail!!!!
00000000
 
BACARDILIMON
Old
#33  
BACARDILIMON's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 848
Posts: 2,905
Join Date: Jun 2010
Location: MASTIC BEACH NY
Quote:
Originally Posted by caveman102 View Post
it say on top with red
download fail (0sec)
and then say
model information chek fail!!!!
00000000
You are using lg flash tool not lg mobile tool right

BAD ASS G3
LG G3 D851 BAD ASS
 
caveman102
Old
#34  
caveman102's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 23
Join Date: Mar 2010
Location: NYC
Quote:
Originally Posted by BACARDILIMON View Post
You are using lg flash tool not lg mobile tool right

BAD ASS G3
yes lg flashtools
 
BACARDILIMON
Old
#35  
BACARDILIMON's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 848
Posts: 2,905
Join Date: Jun 2010
Location: MASTIC BEACH NY
Quote:
Originally Posted by caveman102 View Post
yes lg flashtools
I don't know what to say cause it has no downloading involved. It just see's your phone at port 41 and slams the info you manually select .



BAD ASS G3
LG G3 D851 BAD ASS
 
caveman102
Old
#36  
caveman102's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 23
Join Date: Mar 2010
Location: NYC
Quote:
Originally Posted by BACARDILIMON View Post
I don't know what to say cause it has no downloading involved. It just see's your phone at port 41 and slams the info you manually select .



BAD ASS G3
if you want u can get in my pc you got team viewer? so u can check for yourself
 
BACARDILIMON
Old
(Last edited by BACARDILIMON; 16th September 2014 at 07:06 PM.)
#37  
BACARDILIMON's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 848
Posts: 2,905
Join Date: Jun 2010
Location: MASTIC BEACH NY
Quote:
Originally Posted by caveman102 View Post
if you want u can get in my pc you got team viewer? so u can check for yourself
I trust you. Maybe the phone is just dead and you need to call t mobile for replacement.

BAD ASS G3
LG G3 D851 BAD ASS
 
caveman102
Old
#38  
caveman102's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 23
Join Date: Mar 2010
Location: NYC
Quote:
Originally Posted by BACARDILIMON View Post
I trust you. Maybe the phone is just dead and you need to call t mobile for replacement. Tell them you did update then the phone never booted up again.

BAD ASS G3
ohh man ok thnk you very much let me see how this goes

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes