FORUMS

Galaxy S6 Weekly Shooting Challenge

Over in our forums this weekend, XDA Forum member DevonSloan has started a thread for talented … more

Which Features from Apple Watch Do You Think Android Wear Will Copy?

The Apple Watch and Android Wear are both growing platforms. Now … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (May 15 – 22)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Android 5.1 for the Nvidia Shield Tablet is Out!

Nvidia is quite good at delivering updates in a timely fashion. The producer of famous … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Question about taking a picture with front facing camera in dark place

22nd July 2014, 03:17 AM |#1  
ILLHYHL's Avatar
OP Senior Member
Flag Philadelphia
Thanks Meter: 45
 
More
Could be nothing..

I just noticed that the bright frame you get when you enable flash in front facing camera mode is really pink-ish color.

Is this normal? Or is it supposed to be white?

Thanks in advance XD

Sent from my LG-D851 using XDA Free mobile app
 
 
22nd July 2014, 03:24 AM |#2  
ILLHYHL's Avatar
OP Senior Member
Flag Philadelphia
Thanks Meter: 45
 
More
Is this color normal?

Sent from my LG-D851 using XDA Free mobile app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1405995851947.jpg
Views:	91
Size:	36.1 KB
ID:	2864269  
22nd July 2014, 07:16 AM |#3  
kurtis.austin2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
More
I believe it's normal. Mine is that way, too. They probably didn't go with plain white for some reason or another

Sent from my LG-D851 using XDA Premium 4 mobile app
22nd July 2014, 08:54 AM |#4  
bradbutter's Avatar
Senior Member
Flag Bronx, NYC
Thanks Meter: 34
 
Donate to Me
More
Had the headphone jack issue ... Went to the store to exchange n it worked all of a sudden ....
22nd July 2014, 10:49 AM |#5  
Skizzy034's Avatar
Senior Member
Flag Amsterdam, NY
Thanks Meter: 1,058
 
More
Quote:
Originally Posted by bradbutter

Had the headphone jack issue ... Went to the store to exchange n it worked all of a sudden ....

What issue was that?
22nd July 2014, 12:39 PM |#6  
bradbutter's Avatar
Senior Member
Flag Bronx, NYC
Thanks Meter: 34
 
Donate to Me
More
Would show a quick aux wire logo instead of headphone jack when plugged in any 3.55 mm jack and no sound would play from the jack only from device speaker. Did 3 reboots 2 battery pulls and still had the problem. The 2nd i walk in the store i plug it up to their headphones and it works fine. So i try mine again as i bought my headphones there too and i would just exchange those and they worked again. No problem since tho juat thought id mention it bc i see im not the only one. I dot know why it happend or what fixed it though
The Following User Says Thank You to bradbutter For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in T-Mobile G3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank