Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,079 Members 50,591 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Smart Notive widget broken?

Tip us?
 
pandacookie
Old
#1  
pandacookie's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 314
Posts: 1,240
Join Date: Sep 2011
Location: Quincy
Default Smart Notive widget broken?

So anyway, I was using Aviate launcher for a time. Then the latest MIUI Express launcher, then back to Aviate. Then I decided to go back to the native launcher. When I did, the Smart Notice widget appeared as pictured. Removing and putting the widget back does nothing. How do I fix it? Or can I fix it? Is this a known issue?

If this info helps, my ROM is the latest SkyDragon. I doubt a launcher switch (well, two) can do this, but I could be wrong...

Sent from my LG-D851 using Tapatalk
 
wideasleep1
Old
#2  
wideasleep1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 430
Posts: 1,418
Join Date: Jun 2006
Quote:
Originally Posted by pandacookie View Post
So anyway, I was using Aviate launcher for a time. Then the latest MIUI Express launcher, then back to Aviate. Then I decided to go back to the native launcher. When I did, the Smart Notice widget appeared as pictured. Removing and putting the widget back does nothing. How do I fix it? Or can I fix it? Is this a known issue?

If this info helps, my ROM is the latest SkyDragon. I doubt a launcher switch (well, two) can do this, but I could be wrong...

Sent from my LG-D851 using Tapatalk
Did you try clear cache and force stop in the app?

Sent from my amazing LGG3!
B/W Sidekick/Color Sidekick2/TMO MDA/TMO Dash/G1/Nexus 1/Sensation/SGS3/Nexus 4/Nexus 5/LG G3
Rockin Android before it was Cool!
 
pandacookie
Old
#3  
pandacookie's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 314
Posts: 1,240
Join Date: Sep 2011
Location: Quincy
Quote:
Originally Posted by wideasleep1 View Post
Did you try clear cache and force stop in the app?

Sent from my amazing LGG3!
Yup. Right after I saw your reply. Did what you said and re added the widget to a screen. Still screwy. I even did the same to Smartcard Service after I did it for Smart Notice.

Sent from my LG-D851 using Tapatalk
 
pandacookie
Old
#4  
pandacookie's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 314
Posts: 1,240
Join Date: Sep 2011
Location: Quincy
Hmmm...have I stumped the panel?

Sent from my LG-D851 using Tapatalk
 
CAP3r5
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 17
Join Date: Jul 2012
I can't tell but did you change the LCD screen density in the build.prop file because if so, I have noticed it messes up some (mostly only LG's) widgets.
 
pandacookie
Old
#6  
pandacookie's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 314
Posts: 1,240
Join Date: Sep 2011
Location: Quincy
Quote:
Originally Posted by CAP3r5 View Post
I can't tell but did you change the LCD screen density in the build.prop file because if so, I have noticed it messes up some (mostly only LG's) widgets.
Hmm...never got a notification on this reply. Sorry. But no, the DPI was unchanged.

Actually, I came back to this post to let you all know that I solved the problem by dirty flashing SkyDragon. That fixed it. My theory is that MIUI Express somehow screwed it up. Two reasons for that theory: 1) I used Aviate before with no issues (as a launcher shouldn't affect that sort of thing, anyway). And 2) Miui Express is not only a launcher, it also affects the dialer and other things, which may have caused a glitch with system files (being that ME is pretty all encompassing). I have yet to test this by reinstalling it. It's a small inconvenience to dirty flash again and then flash MoAB again on top of it. But that's my theory right now. It's kind of a long shot, I gotta admit.

Anyway, thanks everyone, for trying.

Sent from my LG-D851 using Tapatalk
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


MultiROM Makes Its Way to the LG G2

Over the last few weeks, we’ve seen quite a fewflagship (and former flagship) devicesget to … more

Jair Player with a Major Update–Here’s What’s New!

Back in May, we talked a bit aboutJair Player, a nice looking music … more

Paid Android App Developers Will Soon Have to Provide Physical Address

Google has now changed its policies regarding paid app developers. … more