FORUMS

How Strong Is Your Connection? – XDA Xposed Tuesday

Everyone is always talking about their bars. How many bars of WiFi do they … more

OnePlus 2 Announced: Specs, Price and Details

The OnePlus 2 has just had its Virtual Reality Launch event, and at the XDA Office we all … more

A Helpful Guide to Music Streaming Services

With the launch of Apple Music, music streaming services have recently gained a lot of … more

An Inside Look at the Redesign of Business Calendar

The much-acclaimed calendar app, Business Calendar, underwent a major design … more

Smart Notive widget broken?

1,243 posts
Thanks Meter: 315
 
By pandacookie, Senior Member on 30th August 2014, 04:36 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
So anyway, I was using Aviate launcher for a time. Then the latest MIUI Express launcher, then back to Aviate. Then I decided to go back to the native launcher. When I did, the Smart Notice widget appeared as pictured. Removing and putting the widget back does nothing. How do I fix it? Or can I fix it? Is this a known issue?

If this info helps, my ROM is the latest SkyDragon. I doubt a launcher switch (well, two) can do this, but I could be wrong...

Sent from my LG-D851 using Tapatalk
 
 
30th August 2014, 07:31 PM |#2  
wideasleep1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 527
 
More
Quote:
Originally Posted by pandacookie

So anyway, I was using Aviate launcher for a time. Then the latest MIUI Express launcher, then back to Aviate. Then I decided to go back to the native launcher. When I did, the Smart Notice widget appeared as pictured. Removing and putting the widget back does nothing. How do I fix it? Or can I fix it? Is this a known issue?

If this info helps, my ROM is the latest SkyDragon. I doubt a launcher switch (well, two) can do this, but I could be wrong...

Sent from my LG-D851 using Tapatalk

Did you try clear cache and force stop in the app?

Sent from my amazing LGG3!
30th August 2014, 07:39 PM |#3  
pandacookie's Avatar
OP Senior Member
Flag Quincy
Thanks Meter: 315
 
More
Quote:
Originally Posted by wideasleep1

Did you try clear cache and force stop in the app?

Sent from my amazing LGG3!

Yup. Right after I saw your reply. Did what you said and re added the widget to a screen. Still screwy. I even did the same to Smartcard Service after I did it for Smart Notice.

Sent from my LG-D851 using Tapatalk
31st August 2014, 03:34 PM |#4  
pandacookie's Avatar
OP Senior Member
Flag Quincy
Thanks Meter: 315
 
More
Hmmm...have I stumped the panel?

Sent from my LG-D851 using Tapatalk
31st August 2014, 09:32 PM |#5  
Member
Thanks Meter: 7
 
More
I can't tell but did you change the LCD screen density in the build.prop file because if so, I have noticed it messes up some (mostly only LG's) widgets.
2nd September 2014, 05:02 PM |#6  
pandacookie's Avatar
OP Senior Member
Flag Quincy
Thanks Meter: 315
 
More
Quote:
Originally Posted by CAP3r5

I can't tell but did you change the LCD screen density in the build.prop file because if so, I have noticed it messes up some (mostly only LG's) widgets.

Hmm...never got a notification on this reply. Sorry. But no, the DPI was unchanged.

Actually, I came back to this post to let you all know that I solved the problem by dirty flashing SkyDragon. That fixed it. My theory is that MIUI Express somehow screwed it up. Two reasons for that theory: 1) I used Aviate before with no issues (as a launcher shouldn't affect that sort of thing, anyway). And 2) Miui Express is not only a launcher, it also affects the dialer and other things, which may have caused a glitch with system files (being that ME is pretty all encompassing). I have yet to test this by reinstalling it. It's a small inconvenience to dirty flash again and then flash MoAB again on top of it. But that's my theory right now. It's kind of a long shot, I gotta admit.

Anyway, thanks everyone, for trying.

Sent from my LG-D851 using Tapatalk
3rd May 2015, 07:27 AM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 15
 
More
Quote:
Originally Posted by pandacookie

Hmm...never got a notification on this reply. Sorry. But no, the DPI was unchanged.

Actually, I come back to this post to let you all know that I solved the problem by dirty flashing SkyDragon. That fixed it. My theory is that MIUI Express somehow screwed it up. Two reasons for that theory: 1) I used Aviate before with no issues (as a launcher shouldn't affect that sort of thing, anyway). And 2) Miui Express is not only a launcher, it also affects the dialer and other things, which may have caused a glitch with system files (being that ME is pretty all encompassing). I have yet to test this by reinstalling it. It's a small inconvenience to dirty flash again and then flash MoAB again on top of it. But that's my theory right now. It's kind of a long shot, I gotta admit.

Anyway, thanks everyone, for trying.

Sent from my LG-D851 using Tapatalk

I have came across the same issue but this time on stock rom...rooted ofc, it happened after i changed a font through Hifont..decided to go back to stock fonts and its all messed up now tried clearing cache,uninstalled and installed from backup without any luck,only thing that fixes it is to re-apply that ugly ass font that did the damage in the first place.Please any help would be appreciated.
Last edited by arisgrc1; 3rd May 2015 at 07:57 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes