Post Reply

Flash Failed {SOLVED}

OP oXydead

7th August 2014, 04:28 AM   |  #1  
OP Member
Flag Xanthi
Thanks Meter: 3
 
58 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
More
Hi guys, just bought a TF300T.
Happy from my previous TF101 i did an upgrade.
So, unlocked bootloader from asus link, rooted and then installed twrp.
Downloaded the rom i wanted and then i did a wipe....
A full wipe that is,,,
Nothing mounts.
Eventually i found my sd card was somewhere in the system.
Tried to install the zip files but since, data, cache and internal memory won't mount, it says failed.
And also, it won't boot in to fastboot mode. I press vol up/power but it only boots in to twrp.
Bricked?,,,,
Thanks in advance.
Last edited by oXydead; 11th August 2014 at 06:16 AM.
7th August 2014, 06:43 AM   |  #2  
lj50036's Avatar
Recognized Contributor
Flag Muti-Verse
Thanks Meter: 1,538
 
1,905 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by oXydead

Hi guys, just bought a TF300T.
Happy from my previous TF101 i did an upgrade.
So, unlocked bootloader from asus link, rooted and then installed twrp.
Downloaded the rom i wanted and then i did a wipe....
A full wipe that is,,,
Nothing mounts.
Eventually i found my sd card was somewhere in the system.
Tried to install the zip files but since, data, cache and internal memory won't mount, it says failed.
And also, it won't boot in to fastboot mode. I press vol up/power but it only boots in to twrp.
Bricked?,,,,
Thanks in advance.

I would say your not bricked ...

Just a FYI the way you enter fastboot or better known as the bootloader screen

You would use VOL down and power ....

But if it boots into twrp no matter what try this ...

Let the tablet boot into TWRP, then check to see if your PC can see it in adb like this

Code:
adb devices
if you get an output like this....

Code:
lj50036@area51 ~ $ adb devices 
List of devices attached 
015d262e093c0214	recovery
You can move on, if not you mayneed to install drivers.

If you do get that then lets try to reboot into the bootloader with this command

Code:
adb reboot-bootloader
If you get it to reboot into bootloader, check your bootloader version, it will be in the upper left corner of the bootloader screen and look like this

Code:
"XX_epad-xx.x.x.xx.x"
Then once you have that info, lets try to erase what is telling it to boot to RCK with this fastboot

So lets make sure your PC can see your tablet in fasboot with this command ....

Code:
fastboot devcies
If you get an output like this your good...

Code:
lj50036@area51 ~ $ fastboot devices 
015d262e093c0214	fastboot
So then lets try to erase the partition that is telling it to boot to RCK with this command

Code:
fastboot erase misc
Then give the reboot command...

Code:
fastboot reboot
See if that gets up past booting into RCK..

If you need anymore help shoot me a PM, I am always here to help ..

Thx Josh
Last edited by lj50036; 7th August 2014 at 06:48 AM.
The Following User Says Thank You to lj50036 For This Useful Post: [ View ]
7th August 2014, 10:08 PM   |  #3  
OP Member
Flag Xanthi
Thanks Meter: 3
 
58 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
More
Thanks a million times!
This guy, really helped me throughout the whole proccess of restoring and installing a ROM.

I know guys like me are annoying to people who know their stuff.

But he helped me nevertheless.

Thanks for your time and effort mate.

Cheers!
The Following User Says Thank You to oXydead For This Useful Post: [ View ]
7th August 2014, 10:22 PM   |  #4  
lj50036's Avatar
Recognized Contributor
Flag Muti-Verse
Thanks Meter: 1,538
 
1,905 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by oXydead

This guy, really helped me throughout the whole proccess of restoring and installing a ROM.

I know guys like me are annoying to people who know their stuff.

But he helped me nevertheless.

Thanks for your time and effort mate.

Cheers!

Can you add SOLVED to the thread title...

Thx Josh
The Following User Says Thank You to lj50036 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Transformer TF300T Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank