Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

FIRMWARE - manual flash

OP azreal8

14th September 2014, 07:01 AM   |  #21  
berndblb's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles, CA
Thanks Meter: 1,060
 
3,189 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by sbdags

Are you @_that in disguise!?

LOL! I was wondering EXACTLY the same thing!!
15th September 2014, 06:36 PM   |  #22  
Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 1
 
70 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by berndblb

LOL! I was wondering EXACTLY the same thing!!

Yeah sorry bout that, wasn't trying to steal his credit. Just trying to share the final solution I needed.
15th September 2014, 08:03 PM   |  #23  
Recognized Contributor
Thanks Meter: 2,513
 
3,545 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by FL00DY

Yeah sorry bout that, wasn't trying to steal his credit. Just trying to share the final solution I needed.

I don't take credit for facts.
30th September 2014, 06:53 PM   |  #24  
tufyuma's Avatar
Member
Dayton Ohio area
Thanks Meter: 0
 
95 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
Question Now i can't do anything!!
I flashed the blob file, and all seemed to go well, now it is stuck with the Asus and the circle underneath spinning for over one and a half hours, I finally powered it down and rebooted but it does the same thing, when I try to boot to recovery it shows me the "dead" android guy.
I tried to push twrp through adb, but it failed.
any suggestions? I'm afraid I really screwed something up!!

thanks,

Jim
30th September 2014, 06:58 PM   |  #25  
Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 1
 
70 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by tufyuma

I flashed the blob file, and all seemed to go well, now it is stuck with the Asus and the circle underneath spinning for over one and a half hours, I finally powered it down and rebooted but it does the same thing, when I try to boot to recovery it shows me the "dead" android guy.
I tried to push twrp through adb, but it failed.
any suggestions? I'm afraid I really screwed something up!!

thanks,

Jim

I think mine needed a few reboots. Good luck.
8th October 2014, 06:12 PM   |  #26  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
3 posts
Join Date:Joined: May 2013
error: cannot open 'blob'
When I type "fastboot devices" I get: 015d2a506857f816 fastboot
But when I type "fastboot -i 0x0b05 flash system blob" I get "error: cannot open 'blob'" (I placed the blob file to the same folder as the fastboot.exe and am running cmd as administrator)

Thanks in advance
The Following User Says Thank You to kleinsolomon For This Useful Post: [ View ]
8th October 2014, 06:33 PM   |  #27  
lj50036's Avatar
Recognized Contributor
Flag Muti-Verse
Thanks Meter: 1,741
 
2,174 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kleinsolomon

When I type "fastboot devices" I get: 015d2a506857f816 fastboot
But when I type "fastboot -i 0x0b05 flash system blob" I get "error: cannot open 'blob'" (I placed the blob file to the same folder as the fastboot.exe and am running cmd as administrator)

Thanks in advance

From your current directory run the command

Code:
dir
This will list everything in the current directory, make sure you see the blob file in the output...

Thx Josh
The Following 2 Users Say Thank You to lj50036 For This Useful Post: [ View ]
8th October 2014, 06:44 PM   |  #28  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
3 posts
Join Date:Joined: May 2013
Smile Thanks!
Quote:
Originally Posted by lj50036

From your current directory run the command

Code:
dir
This will list everything in the current directory, make sure you see the blob file in the output...

Thx Josh


Thanks!
I wasn't in the right folder (I forgot that ADB Installer v1.4.1 adds a path to the fastboot folder)

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes