Post Reply

Screwed [Solved]

OP DarkDarwin

20th August 2014, 10:48 PM   |  #21  
Member
Thanks Meter: 1
 
32 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Quote:
Originally Posted by lj50036

Sounds like you know more about this then any of us.

Not all Transformer tablets use the same drivers.

Window is very picky about what driver it will use for what device ...


Hmm I didn't know that. I thought all tf300 used same driver. I saw your other topic about boot it.to from _that. All the previous problems I read from other users they had the same problem. The transformer doesn't check first the volume down method, so it needs boot it. I think it will work and boots directly in the right boot loader. It will be the first thing I check in the morning! Thankss!

edit: It worked with this guide: http://forum.xda-developers.com/tran...guide-t2853546
But, there was 1 thing extra, my fastboot drivers were good, but the fastboot.exe was not good! I installed a new one from this link: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2588979


Now it works! thanks!
Last edited by lvrijn; 21st August 2014 at 09:26 AM.
23rd August 2014, 02:37 PM   |  #22  
DarkDarwin's Avatar
OP Junior Member
Flag Birmingham AL
Thanks Meter: 3
 
23 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
I just went through the process in your nvflash post and when I get to "-w" at the end I get "command write failed (Unknown Error).


so after I reboot back into fastboot I get to "flash system boot.blob" and get "cannot load boot.blob"
EDIT-I redownloaded and now it is flashing and Im gettting blue bar
Last edited by DarkDarwin; 23rd August 2014 at 02:53 PM.
23rd August 2014, 03:01 PM   |  #23  
lj50036's Avatar
Recognized Contributor
Flag Muti-Verse
Thanks Meter: 1,527
 
1,881 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by DarkDarwin

I just went through the process in your nvflash post and when I get to "-w" at the end I get "command write failed (Unknown Error).


so after I reboot back into fastboot I get to "flash system boot.blob" and get "cannot load boot.blob"
EDIT-I redownloaded and now it is flashing and Im gettting blue bar

I ask why you are doing a blob reset we just did all that .
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Transformer TF700 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank