Post Reply

[ROM]★★[KitKat 4.4.2][CROMi-X 7.0.3][11.4.1.17][Sep 22]★★

OP sbdags

Announcement from sbdags: CROMi-X 7.0.1 Released!
21st October 2014, 06:35 PM   |  #411  
Senior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 114
 
542 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
i have lost trackpad and mouse function! suddenly...keyboard works but no trackpad...
21st October 2014, 07:58 PM   |  #412  
berndblb's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles, CA
Thanks Meter: 933
 
2,846 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by karapoutsoglou

i have lost trackpad and mouse function! suddenly...keyboard works but no trackpad...

Top row, 3rd or 4th button from the left disables/enables trackpad 😉
The Following User Says Thank You to berndblb For This Useful Post: [ View ]
21st October 2014, 08:39 PM   |  #413  
Senior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 114
 
542 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by berndblb

Top row, 3rd or 4th button from the left disables/enables trackpad 😉

Lol! wtf??? Thanks a lot!
21st October 2014, 09:28 PM   |  #414  
sbdags's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Kenilworth, Coventry
Thanks Meter: 13,125
 
11,638 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Frazzy

Hi,

I came from CM11 to this rom. What I did is:

- Wipe data
- Format SD
- Installed firmware/CWM
- Installed this rom with default options

The tablet now wont charge via the dock and if I charge it directly it will charge but it sais it is not charging...
Since I encountered the problem I reflashed everything to make sure I didn't mess up with the same result.

Can anyone help me debug this issue?

Thanks

Sorry sounds like a hardware issue. The rom is based off default stock Asus. Try another kernel but I don't have hopes.
21st October 2014, 09:32 PM   |  #415  
Senior Member
Flag Riethoven
Thanks Meter: 10
 
113 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Thats weird... Yesterday on CM11 everything was fine. Could it be the firmware update? I'll flash cm11 again tomorrow to see what happens.
21st October 2014, 09:33 PM   |  #416  
sbdags's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Kenilworth, Coventry
Thanks Meter: 13,125
 
11,638 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Frazzy

Thats weird... Yesterday on CM11 everything was fine. Could it be the firmware update? I'll flash cm11 again tomorrow to see what happens.

Firmware upgrade? You mean the bootloader? What did you flash?
21st October 2014, 10:50 PM   |  #417  
Senior Member
Flag Riethoven
Thanks Meter: 10
 
113 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Sorry, no firmware, I mean the bootloader.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Transformer TF701 Android Development by ThreadRank