FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM]★★[KitKat 4.4.2][CROMi-X 7.1 r2][11.4.1.29/30][Aug 03]★★

12,741 posts
Thanks Meter: 15,699
 
By sbdags, Recognized Contributor on 5th August 2014, 05:43 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Announcement from sbdags: CROMi-X 7.1 Released!
10th November 2015, 10:01 PM |#761  
sbdags's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Kenilworth, Coventry
Thanks Meter: 15,699
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Zeuszoos

Sbdags,

Quick question...

I want to stay with your CROMi-X v6.1 w/JB 4.3

Can I install the TWRP 2.8.7.0 w/BootLoader 11.4.x.x?

Or would I have to be running CROMi-X v7.1 KK 4.4.2 first?

Thank You!

It should work OK. You can always downgrade if it doesn't.
 
 
11th November 2015, 01:55 AM |#762  
Zeuszoos's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 77
 
More
Quote:
Originally Posted by sbdags

It should work OK. You can always downgrade if it doesn't.

Okay, I tried it. TWRP is working, but the BootLoader still says it's version 10.x.x.x

Unless I'm looking in the wrong place.


Sent from my SGH-M819N using Tapatalk
11th November 2015, 09:11 PM |#763  
sbdags's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Kenilworth, Coventry
Thanks Meter: 15,699
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Zeuszoos

Okay, I tried it. TWRP is working, but the BootLoader still says it's version 10.x.x.x

Unless I'm looking in the wrong place.


Sent from my SGH-M819N using Tapatalk

Where are you looking?
11th November 2015, 10:52 PM |#764  
Zeuszoos's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 77
 
More
Quote:
Originally Posted by sbdags

Where are you looking?

About >> Software Info >> Build Number

Sent from my SGH-M819N using Tapatalk
13th November 2015, 07:36 AM |#765  
sbdags's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Kenilworth, Coventry
Thanks Meter: 15,699
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Zeuszoos

About >> Software Info >> Build Number

Sent from my SGH-M819N using Tapatalk

You need to look on the boot loader screen. Power and volume down.
2nd May 2016, 06:22 PM |#766  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
Bootloader version 11.4.1.29 or 11.4.1.30
Where do I get BOOTLOADER VERSION 11.4.1.29 OR 11.4.1.30 and how do I install it?
2nd May 2016, 06:57 PM |#767  
berndblb's Avatar
Recognized Contributor
Flag Los Angeles, CA
Thanks Meter: 1,683
 
More
If you have the latest firmware you're probably on it.... What's your current bootloader?
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2999102
2nd May 2016, 07:10 PM |#768  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
No Flashlight Option?
What, No Flashlight option like Lollipop?
2nd May 2016, 08:26 PM |#769  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by berndblb

If you have the latest firmware you're probably on it.... What's your current bootloader?
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2999102

How do I know what boot loader I have?

The top of my screen in recovery mode says

Key driver not found .. Booting OS
Android cardhu-user bootloader <1.00 e> released by :US_epad-10.6.1.14.8-20130514" A03

Starting Fastboot USB download protocol

I'm using TWRP 3.0.2-0
2nd May 2016, 09:27 PM |#770  
berndblb's Avatar
Recognized Contributor
Flag Los Angeles, CA
Thanks Meter: 1,683
 
More
That is the next to last bootloader for the TF700 - not the TF701! You are in the wrong device forum my friend. And I hope you flashed TWRP 3.0.2 for the 700 and not yet another device....
I think you would benefit from reading my Beginners Guide...
It's the first sticky in the TF700 General section
3rd May 2016, 03:41 PM |#771  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
How do I install CROMi-X 7.1r2?
How do you install Bootloader 11.4.1.29 OR 11.4.1.30 and install TWRP 2.8.x.x if you already have a custom ROM Installed? How do you know what bootloader you have? I think I have 10.6.1.14.8.
I can only install ROMS I found on on the XDA Fourms for the TF700t and in About Tablet it says I have a TF700 not a TF701t. When I tried to install the ROM on this page and after I set all the options on what programs and features I want and tap Install it finishes in 2 seconds and say that it was installed and when I hit next it reboots and no OS is installed. I'm using TWRP 3.0.2-0 and could not install 2.8.x.x via Fastboot or using TWRP from the zip file. Maybe I did it wrong or got the wrong or corrupt file for TWRP 2.8.x.x. the ASUSsupport page is useless because it assumes you have the ASUS Stock OS installed and the file they have a link to is a broken link.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes