Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Sound and youtube not working on Cromi-x 7.0

OP haon14

16th August 2014, 11:27 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Well today I flashed the cromi-x 7.0 Rom and upon booting up I find I have no sound and YouTube's not working. I followed all the instructions on said roms page including:

1. Flashing the latest cwm recovery from the link provided
2. Full wipe including dalvik cache
3.Flashing the .zip and going through the aroma installer

Not that it should matter but all .zips were pushed over adb.

Any help is greatly appreciated!
17th August 2014, 03:22 AM   |  #2  
berndblb's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles, CA
Thanks Meter: 1,061
 
3,194 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
No idea about the sound - that's strange. It's working fine here.
The latest YouTube update doesn't work. Just uninstall updates. The version that comes with the rom works fine.
I would reflash and make sure you check signature verification in TWRP.
BTW: You probably get faster attention if you post in the CROMi-X thread
The Following User Says Thank You to berndblb For This Useful Post: [ View ]
17th August 2014, 06:38 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Post Fixed
Quote:
Originally Posted by berndblb

No idea about the sound - that's strange. It's working fine here.
The latest YouTube update doesn't work. Just uninstall updates. The version that comes with the rom works fine.
I would reflash and make sure you check signature verification in TWRP.
BTW: You probably get faster attention if you post in the CROMi-X thread

I uninstalled the youtube updates and that seemed to get it to work. And the sound problem resolved itself after I opened the camera app and it fc'd. Weird, but in not complaining. Camera app works fine now as well.

Thanks for your help and I will take any other questions to the cCROMi-X thread. I wasn't sure we're to post this originally as I'm still new here.

Cheers
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes