Post Reply

Process.gapps error message at boot

OP mpetruzz

15th July 2014, 06:05 PM   |  #1  
mpetruzz's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 105
 
1,579 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
What's up. Just flashed CloudyG3 and everything was fine until I rebooted and got the process.gapps stopped working error after a reboot.

For the life of me I cant get it taken care of.

Suggestions???

Edit. I installed a themed google keyboard and that was the culprit. Switched back to the stock keyboard and it went away.
Last edited by mpetruzz; 15th July 2014 at 06:09 PM.
15th July 2014, 10:51 PM   |  #2  
Senior Member
Minneapolis
Thanks Meter: 152
 
575 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by mpetruzz

What's up. Just flashed CloudyG3 and everything was fine until I rebooted and got the process.gapps stopped working error after a reboot.

For the life of me I cant get it taken care of.

Suggestions???

Edit. I installed a themed google keyboard and that was the culprit. Switched back to the stock keyboard and it went away.

If I remember I think SwiftKey was doing that to everyone as well.

Sent from my Droid Maxx
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Verizon G2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank