Post Reply

Need Avice in using Safe Strap 3.75

OP wilspeak

7th July 2014, 04:20 AM   |  #11  
wilspeak's Avatar
OP Senior Member
Flag ga
Thanks Meter: 12
 
187 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by strider5236

Okay, you are on an older version. You need to update to 3.75 B04, or if there is a newer one at this point, us it.

You will need to go to safestrap app and uninstall the current build. Then open up the apk of the new version and install it. Open the app up after install and have it install Safestrap recovery. All set and all should work again with rom slots.

I just installed the 3.75 B04 apk and the results are the same , its works , but remains disabled and I have to go into the app in oder to boot into recovery. I was told thats because I am on the NC4 build
7th July 2014, 05:08 AM   |  #12  
strider5236's Avatar
Member
Flag Santa Fe
Thanks Meter: 9
 
51 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by wilspeak

I just installed the 3.75 B04 apk and the results are the same , its works , but remains disabled and I have to go into the app in oder to boot into recovery. I was told thats because I am on the NC4 build

Ahhh, I am on NC2 so that may be why I do not experience that problem. You may have to wait for next build for it to be fixed. That is unless someone else comes up with a fix for you.

If you do just a normal reboot, and once rebooted, does Safestrap menue come up? Or does it just boot directly to the rom?
7th July 2014, 05:24 AM   |  #13  
ilpleasu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 37
 
120 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by wilspeak

Hello brother @ilpleasu I just seen that you got your device back online, The same thing happened to me , but I re flashed the rom from a back up , thats why its important to make a back up of the rom when its in good condition , just in case of a brick or bootloop . Seeking light in the East, Sons Of Wadley Lodge 129 ^<V>^


Greetings to you my Brother @wilspeak, it was so simple in my case, it was just some sort of glitch is all. Took like 1 sec to solve. then after all that work i realized that i didn't have to go through updating ss. I'm not gonna use the slots 1-4 anyways. Only doing 1 Rom at a time....O well...

Theirs always help for TWS....I hail from The Most Worshipful Sons Of Light Grand Lodge. Oasis Of Nevada. I AM!

---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------

Quote:
Originally Posted by wilspeak

Hello brother @ilpleasu I just seen that you got your device back online, The same thing happened to me , but I re flashed the rom from a back up , thats why its important to make a back up of the rom when its in good condition , just in case of a brick or bootloop . Seeking light in the East, Sons Of Wadley Lodge 129 ^<V>^

Quote:
Originally Posted by wilspeak

I just installed the 3.75 B04 apk and the results are the same , its works , but remains disabled and I have to go into the app in oder to boot into recovery. I was told thats because I am on the NC4 build

So you took the OTA update or did you purchase a new Note3 with NC4 on it?
7th July 2014, 01:17 PM   |  #14  
worjosh19's Avatar
Member
Flag New Bedford MA
Thanks Meter: 6
 
46 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Hey Brethren, past master of George H. Taber lodge Fairhaven Massachusetts here

Sent from my SM-N900V using XDA Premium 4 mobile app
4th August 2014, 05:02 PM   |  #15  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
I can't get safe strap to boot into recovery. I've tried both 03 & 04 versions. I am running Beantown's NC2 build when KK first launched. Every other method I used to boot into recovery gives me a bootloop. Might just have to ODIN back to stock and start from scratch. Any ideas while I'm at work?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Verizon Galaxy Note 3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank