Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Want to go back to MJE from NC2

OP Armyrj127

1st September 2014, 08:46 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
79 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Not happy with KitKat. Would like to revert back to JB with cleanrom. Can anyone help?
1st September 2014, 09:25 PM   |  #2  
phillymade's Avatar
Senior Member
Flag Da' Hood
Thanks Meter: 320
 
1,062 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Are you KK via OTA or did you upgrade through a ROM?
1st September 2014, 10:01 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
79 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by phillymade

Are you KK via OTA or did you upgrade through a ROM?

Upgraded through rom and Odined firmware.
1st September 2014, 10:07 PM   |  #4  
phillymade's Avatar
Senior Member
Flag Da' Hood
Thanks Meter: 320
 
1,062 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Then you can Odin back to JB. Just flash the tar file found in the development thread and your back.
The Following User Says Thank You to phillymade For This Useful Post: [ View ]
1st September 2014, 11:38 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
79 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by phillymade

Then you can Odin back to JB. Just flash the tar file found in the development thread and your back.

If I Odin flash the MJE tar, will I lose root?
2nd September 2014, 12:52 AM   |  #6  
phillymade's Avatar
Senior Member
Flag Da' Hood
Thanks Meter: 320
 
1,062 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Yes you will. The tar is a stock file. Just use the root method you used to root on JB
2nd September 2014, 08:06 PM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
i want to do this aswell but my phone and computer wont recognize each other. i tried uninstalling all drivers and reinstalling them including kies3. even with debugging on still no connection. this is weird because it used to work without a problem.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes