Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,018 Members 45,371 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Potential Default XML file tweaks?

Tip us?
 
bdizzle1686
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 81
Join Date: Jul 2014
Default Potential Default XML file tweaks?

So in System/Customize/Acc/Default XML ,I've already played around with enough stuff, but it seems there are 2 that peak my interest that I'd like to know if I'm right about if anybody else knows about… towards the bottom I see enable minor quick settings, set to false… am I right to assume that setting this to true enables the horizontal quick settings?
And towards the top I see enable harman set to false…. Is setting this to true just gonna display the harman kardon icons in settings?
Like I said, anybody who may knows about these, please lemme know… also, anybody know the torch quick settings tile number???
 
Uzephi
Old
#2  
Uzephi's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 375
Posts: 1,174
Join Date: Apr 2012
Location: Phoenix

 
DONATE TO ME
Is this on stock Rom? I would say make a nandroid and try the changes one by one to see if they do anything. If something goofs up, you could always restore your backup

Sent from my HTC6500LVW using XDA Free mobile app
 
bdizzle1686
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 81
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by Uzephi View Post
Is this on stock Rom? I would say make a nandroid and try the changes one by one to see if they do anything. If something goofs up, you could always restore your backup

Sent from my HTC6500LVW using XDA Free mobile app
Yea stock rooted. Already made nandroid, already unlocked extreme power saver, regular power saver, music channel, quick settings tiles for all of those, boomsound, etc. Probably gonna try editing it more 2morrow. Still can't figure out which number is for the htc torch quick settings tile.. But I do have the actual htc torch installed so hopefully I'll find it eventually
 
brymaster5000
Old
#4  
brymaster5000's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1,460
Posts: 1,815
Join Date: Jan 2012
Location: New Hampshire

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by bdizzle1686 View Post
Yea stock rooted. Already made nandroid, already unlocked extreme power saver, regular power saver, music channel, quick settings tiles for all of those, boomsound, etc. Probably gonna try editing it more 2morrow. Still can't figure out which number is for the htc torch quick settings tile.. But I do have the actual htc torch installed so hopefully I'll find it eventually
Exploring is the best way to learn. Like previously said, keep a nandroid or Rom handy in case something gets messed up. Some of these things may or may not work by changing it to true. There may be other additional files you need and possibly changes to SystemUI.apk, Prism.apk, framework-res.apk...to name a few. I'm sure you could hit up one of the Rom devs for tips.

Sent from my Lunar Ecliptic One.
The Following User Says Thank You to brymaster5000 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
bdizzle1686
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 81
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by brymaster5000 View Post
Exploring is the best way to learn. Like previously said, keep a nandroid or Rom handy in case something gets messed up. Some of these things may or may not work by changing it to true. There may be other additional files you need and possibly changes to SystemUI.apk, Prism.apk, framework-res.apk...to name a few. I'm sure you could hit up one of the Rom devs for tips.

Sent from my Lunar Ecliptic One.
Main reason I ask 1st if any1 knows is because nandroids have proven pretty unreliable for me. Last time I tried to restore 1 it failed and I had to start over from scratch
 
bdizzle1686
Old
#6  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 81
Join Date: Jul 2014
Figured I'd post for everyones knowledge, changing false to true after the line that says support minor quick settings will enable the horizontal quick settings. I did it manually because for some reason when I enable sense 6 toolbox I get constant "unfortunatley com.android.phone has stopped" ,still haven't figured out what's causing that.. N still haven't tried out enabling the support harman line yet… not sure if it'll cause conflicts with the fact that I already have boomsound enabled as well…
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Learn How to Make a Live Wallpaper all by Yourself

Stillimages can bebeautiful, but some of you prefer to see animations on your screens. … more

Google Play Services Updated to Version 6.1

In addition to Android operating system proper, Google is focusing hard on giving the developers … more

CyanogenMod 11 M10 Available for Supported Devices

Summer vacation isover for most students out there, and it’s the time to get back to … more

XDA Forums Added for the First Batch of Android One Devices!

Just yesterday, we talked about the highly anticipated launch of the first batch … more