DJI Phantom 2 Vision+ Review – XDA TV

The holidays will be here in no time, so why not start thinking about gifts now? Youll be ahead … more

Mozilla Ditches Google, Makes Yahoo Default Search Engine

Mozilla and Google have had a long-standing relationship of about 10 years. Google … more

Learn More About Linux with Linux Man Pages

Linux is quite a powerful and very configurable operating system. Thanks to some user-friendly … more

Detect, Avoid IMSI-Catcher Attacks with Android IMSI-Catcher Detector

Privacy is always an important topic, as well as a delicate one to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Mac ADB Solution?

OP rwcasto

4th September 2014, 01:10 AM   |  #1  
OP Member
Flag New River, AZ
Thanks Meter: 9
 
41 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
SOLVED- SEE POST #6

Please forgive me if this has been answered- but I have searched through all the posts here on the LG G3 and ADB and can not find a solution.

I have got this far following the guide on ADB Mac- but as you can see from the pic is says that my phone is offline. Changed the MTP to Ethernet to modem- and nada. Is this a facepalm and I am missing something here? many thanks in advance.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2014-09-03 at 4.04.04 PM.png
Views:	34
Size:	41.4 KB
ID:	2923660  
Last edited by rwcasto; 5th September 2014 at 07:51 AM. Reason: Problem Solved
4th September 2014, 03:20 AM   |  #2  
Chilidog's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 111
 
651 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by rwcasto

Please forgive me if this has been answered- but I have searched through all the posts here on the LG G3 and ADB and can not find a solution.

I have got this far following the guide on ADB Mac- but as you can see from the pic is says that my phone is offline. Changed the MTP to Ethernet to modem- and nada. Is this a facepalm and I am missing something here? many thanks in advance.

If you look closely, you can tell that the problem is that your not using a pc.
4th September 2014, 06:59 AM   |  #3  
OP Member
Flag New River, AZ
Thanks Meter: 9
 
41 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by Chilidog

If you look closely, you can tell that the problem is that your not using a pc.

ahhh... thanks.. I think
4th September 2014, 07:13 PM   |  #4  
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 319
 
1,065 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
Quote:
Originally Posted by Chilidog

If you look closely, you can tell that the problem is that your not using a pc.

Not even close.
Using ADB on my Mac, is a non issue.

OP make sure you are running the latest version of ADB.
A security feature was added to Android and it will ask you if you want to have that computer authenticated or some such.
If your phone didn't ask you probably have an old version of ADB.
The Following User Says Thank You to tech_head For This Useful Post: [ View ]
5th September 2014, 05:27 AM   |  #5  
OP Member
Flag New River, AZ
Thanks Meter: 9
 
41 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by tech_head

Not even close.
Using ADB on my Mac, is a non issue.

OP make sure you are running the latest version of ADB.
A security feature was added to Android and it will ask you if you want to have that computer authenticated or some such.
If your phone didn't ask you probably have an old version of ADB.

Right on! Thanks man! updating right now!
5th September 2014, 06:33 AM   |  #6  
OP Member
Flag New River, AZ
Thanks Meter: 9
 
41 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Thumbs up ADB Working Mac!
follow the guide here http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1917237

with one addendum- use the attached zip file with latest ADB/Fastboot files and you now have a working solution for ADB on MAC
Attached Files
File Type: zip android.zip - [Click for QR Code] (616.3 KB, 9 views)
5th September 2014, 08:20 PM   |  #7  
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 319
 
1,065 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
Quote:
Originally Posted by rwcasto

follow the guide here http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1917237

with one addendum- use the attached zip file with latest ADB/Fastboot files and you now have a working solution for ADB on MAC

Glad you got it working.
If I helped don't forget the thanks button.

The Following User Says Thank You to tech_head For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes