Post Reply

Pictures on SD card glitch

20th July 2014, 04:50 PM   |  #1  
Rippley05's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 490
 
3,966 posts
Join Date:Joined: May 2010
So I put my SD card from my s5 in my g3 and every so often I'll open my gallery and find some are corrupted. I thought it was only happening to the s5 pix, but now I think it's happening to g3 pix.

Anyone else? Should I just format?



Sent from my VS985 4G using XDA Premium 4 mobile app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1405871454146.jpg
Views:	114
Size:	61.1 KB
ID:	2861522  
20th July 2014, 06:23 PM   |  #2  
droidrev71's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 129
 
722 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by Rippley05

So I put my SD card from my s5 in my g3 and every so often I'll open my gallery and find some are corrupted. I thought it was only happening to the s5 pix, but now I think it's happening to g3 pix.

Anyone else? Should I just format?



Sent from my VS985 4G using XDA Premium 4 mobile app

Yep, same issue. I formatted sd card in the phone and no issues since.
The Following User Says Thank You to droidrev71 For This Useful Post: [ View ]
21st July 2014, 03:18 AM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 20
 
142 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
How do you format a card in the phone?

I told the g3 to erase card, but couldn't find an option to have it format. Ive been able to load music to it, and it seems to play fine, just curious if there's something else I should do. My card is a Samsung Pro 64GB.
Last edited by markfm; 21st July 2014 at 05:19 PM.
25th July 2014, 04:08 AM   |  #4  
TheLastSidekick's Avatar
Recognized Contributor
Flag Springfield, Massachusetts
Thanks Meter: 2,075
 
3,155 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Donate to Me
More
This is happening on my mother's LG G3 from T-Mobile. Glad to know I'm not the only one affected by this. So if the pictures aren't saved to SD card it won't corrupt?
26th July 2014, 09:34 PM   |  #5  
Senior Member
Flag Tallahassee, Florida
Thanks Meter: 117
 
852 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by markfm

How do you format a card in the phone?

I told the g3 to erase card, but couldn't find an option to have it format. Ive been able to load music to it, and it seems to play fine, just curious if there's something else I should do. My card is a Samsung Pro 64GB.

I'm going to bump this because I've always had the option to format the microSD card in all of my other phones. Did they just rename it, or did Verizon have that pulled on their version?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Verizon G3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank