FORUMS

Vinsic Doosl FM Transmitter Review – Accessory Review

A lot of vehicles come with stereos featuring Bluetooth connectivity. This … more

Nexus & Cookies: A More Focused Direction?

It is that time of the year again, and we are approaching the day where Android fans all over … more

LG G4 US Carrier Release Dates

The LG G4 was announced on April 29th with its Snapdragon 808 SoC, a welcomed change from its higher-end … more

Microsoft Reaches Pre-Install Agreement With New OEMs

As of late, Microsoft has been making a subtle but widespread play into the … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Stock camera app / associated files

6th August 2014, 08:46 PM |#21  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by helpfulstan

Hm. It sure looks right. Did you try the posted files above? One other thing to look at is if you have any of the files in another system folder accidentally (like system/apps). I know in my saga I ended up somehow installing the camera app as a downloaded file and had to uninstall it through application manager. I'm assuming you have the media_profiles file in the right place and with the right permissions. I'll let you know if I can think of anything else. h.s.

Sent from my VS985 4G using XDA Free mobile app

update!! So this morning I basically deleted all the files and downloaded the stock ones from the earlier post again. (Thanks again to Phobos512 for posting that link). Reinstalled, renamed and fixed permissions and rebooted.....and that still didnt work! So i basically gave up for the day and just went on with my work day. For some reason I decided to open the camera again a min a go and low and behold....IT WORKS!! I dont know what changed from this morning but hopefully it stays working. Video camera is working also.

Thanks man for all the help I really appreciate it!!
 
 
8th August 2014, 01:50 PM |#22  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
That's terrific. I wonder what clicked to make it all work? My guess would be cache or data (clearing data from the app is always a good trick to remember) but whatever it was, I'm glad things are working for you! h.s.

Quote:
Originally Posted by droidBolt

update!! So this morning I basically deleted all the files and downloaded the stock ones from the earlier post again. (Thanks again to Phobos512 for posting that link). Reinstalled, renamed and fixed permissions and rebooted.....and that still didnt work! So i basically gave up for the day and just went on with my work day. For some reason I decided to open the camera again a min a go and low and behold....IT WORKS!! I dont know what changed from this morning but hopefully it stays working. Video camera is working also.

Thanks man for all the help I really appreciate it!!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes