WhatsApp Decides to Protect Your Data

When Facebook bought WhatsApp for the absurdly large sum of $19b back in February, they took the tech … more

Bring Back LTE on the Google Nexus 4 Running Lollipop

One of the predecessors of the latest, largest, and greatest Gooogle Nexus 6(theGoogle … more

Google Maps, My Maps, YouTube, Androidify, Slides, Music Updated–Here’s What’s New

In the last few weeks, Google has been … more

SuperSU BETA: Root Android Lollipop on Stock Kernel

Up until now, if you wanted to get root on Android 5.0, you needed to flash a modified … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Any way to change soft keys??

OP mpetruzz

30th August 2014, 02:58 AM   |  #1  
mpetruzz's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 105
 
1,592 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
I've rooted and installed g3 tweakbox and gravitybox. However I cannot figure out where to change the soft keys!

Can anyone point me in the right direction?? Or is there another tweak I need??

THanks!
30th August 2014, 04:29 AM   |  #2  
Chilidog's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 111
 
651 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
It's in settings and accessibility I think
30th August 2014, 04:32 AM   |  #3  
mpetruzz's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 105
 
1,592 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
I know you can change them in the settings of the phone but you need to keep a solid background. I wanted to use a transparent background and still change them.
30th August 2014, 05:05 AM   |  #4  
Chilidog's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 111
 
651 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
There's an option for transparent but idk what your talking about
30th August 2014, 05:08 AM   |  #5  
mpetruzz's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 105
 
1,592 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
I actually found a thread on some Italian site that had an apk that worked and let me keep the bar transparent!
30th August 2014, 05:44 AM   |  #6  
Jewveeski's Avatar
Senior Member
Flag PJS
Thanks Meter: 30
 
122 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by mpetruzz

I actually found a thread on some Italian site that had an apk that worked and let me keep the bar transparent!

There's a thread

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2804742

[SOFTKEYS]***Always Update - 26/08***
31st August 2014, 07:18 AM   |  #7  
IamPro's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 230
 
1,126 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
ultimate dynamic nav bar works too
The Following User Says Thank You to IamPro For This Useful Post: [ View ]
31st August 2014, 03:44 PM   |  #8  
mpetruzz's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 105
 
1,592 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Cool. I'll try that as well.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes