Post Reply

Update SU binarys

21st August 2014, 07:06 PM   |  #1  
macroman8807's Avatar
OP Senior Member
Flag Lucerne Valley
Thanks Meter: 11
 
122 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
I keep getting a prompt for Updateing SU binarys but I don't know how to with out a recovery does any one know how? Or if we even can yet?
21st August 2014, 07:42 PM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 28
 
46 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
If you're running SuperSU, then it should give you the option to update an out of date su binary when it is detected.
The Following User Says Thank You to bobcat987 For This Useful Post: [ View ]
21st August 2014, 08:11 PM   |  #3  
macroman8807's Avatar
OP Senior Member
Flag Lucerne Valley
Thanks Meter: 11
 
122 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Thanks that was the issue I had a different SU app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Verizon G3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank