Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,443 Members 50,230 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

bing search button

Tip us?
 
skyh1gh
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 29
Posts: 197
Join Date: May 2013
Location: Belgrade
Default bing search button

is there a way to change default bing search button to google? bing is simply annoying + does not work well in my country.
 
meilbox
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 117
Posts: 620
Join Date: Feb 2009
Location: Ruda Śląska
Only At wp 8.1.. I think so...
GT540->LWW->OneV->DEFY->LUMIA 800->RAZR>ASCEND P6->LUMIA 1320>?
iPad2->??........ just kidding ;p
 
skyh1gh
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 29
Posts: 197
Join Date: May 2013
Location: Belgrade
Quote:
Originally Posted by meilbox View Post
Only At wp 8.1.. I think so...
have 8.1 preview and can't be done. maybe final version will have that option.
 
ddaflorez
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 97
Posts: 404
Join Date: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by skyh1gh View Post
have 8.1 preview and can't be done. maybe final version will have that option.


Microsoft business, i don't think so
 
BigTi
Old
#5  
BigTi's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Feb 2014
Under "language+region" settings in "Browser & search language" select "Bashkir" and here you will have "Google" by default
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes