Post Reply

[XPERIA][4.4.4-LIKE] PureXperia Z2 v4.3.7 Full Featured [Performance + Battery Life]

OP remzej

12th August 2014, 12:53 PM   |  #71  
OP Member
Flag Zamboanga City
Thanks Meter: 329
 
95 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by hotchapmanu

I tried the old sound.zip plugin.For good sake no issue occued. Sir ,Waiting for the update.

Yes no issue will occur because already fixed the distorted issue for OHD2 & Q1000 devices. I included the original soundenhancement in the coming update so the ClearAudio+ will work.
13th August 2014, 02:56 PM   |  #72  
OP Member
Flag Zamboanga City
Thanks Meter: 329
 
95 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Links updated see changelog and download links in first page.
The Following 2 Users Say Thank You to remzej For This Useful Post: [ View ]
21st August 2014, 08:22 AM   |  #73  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
New update is buggy,keyboard keeps resetting and cannot add widgets.
Cannot change keyboard to swiftkey(It's much better at prediction than Xperia keyboard and its free). It changes but resets automatically upon reboot.
Also after update 4.3.7a Settings is displayed instead of battery icon.
3rd party widgets such as he widgets clock cannot be added either.
Hoping for a reply from developer.
Last edited by ashd62; 26th August 2014 at 11:36 AM.
1st October 2014, 12:19 PM   |  #74  
hotchapmanu's Avatar
Member
Flag Trivandrum
Thanks Meter: 15
 
85 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Thumbs up any updates??
Sir ,Will be there any updates with added features???
Unable to change the default keyboard.
4th October 2014, 02:53 PM   |  #75  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
for Cubot GT99 ????
8th October 2014, 06:07 AM   |  #76  
vipsy6's Avatar
Member
Flag Vadodara
Thanks Meter: 12
 
65 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
More
Quote:
Originally Posted by hotchapmanu

****....They gave Kitkat update for Xolo Q1000 Opus
http://www.xolo.in/xolocare/software-update

Why not giving for Q1000.
Thanks for the devs like you for giving Kitkat like OS

Is this compatible with Xolo Q1000 Opus2 ?

---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------

Is this ROM Compatible with Q1000 Opus2 ?
17th October 2014, 06:54 PM   |  #77  
queenhunter's Avatar
Junior Member
Flag dhaka
Thanks Meter: 14
 
17 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Smile Request
@remzej bro please make this rom with a viper4android....
dolby plus doesn't work like viper....
viper gives the awesome sound am using your colossus v4 its really awesome the sound is really something...
please make this rom with viper or give me idea how to modify the rom and change dolby plus to viper...
thanks in advance and we love your work.....
keep up we are with you in every step.......

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Q1000 Android Development by ThreadRank