Post Reply

[Q] Xolo Q800 stuck at boot screen after flashing PureXperia HD z2

OP wali95

3rd August 2014, 07:02 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Hi guys,

I flashed PureXperia z2 v4.2 on my Fly IQ446/Xolo Q800 and I cleared the cache and dalvik cache. After rebooting, my phone is stuck at the bootscreen showing PureXperia z2. I've redone this procedure quite several times but the problem persists. The OS does not boot at all even after waiting a whole night. Please help me figure out the solution. I'd be grateful if anyone could help me resolve my problem.

Thanks!
6th September 2014, 06:23 AM   |  #2  
abhinav2hd's Avatar
Senior Member
Flag ✰✰✰✰✰✰✰
Thanks Meter: 831
 
363 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Quote:
Originally Posted by wali95

Hi guys,

I flashed PureXperia z2 v4.2 on my Fly IQ446/Xolo Q800 and I cleared the cache and dalvik cache. After rebooting, my phone is stuck at the bootscreen showing PureXperia z2. I've redone this procedure quite several times but the problem persists. The OS does not boot at all even after waiting a whole night. Please help me figure out the solution. I'd be grateful if anyone could help me resolve my problem.

Thanks!

Did you follow correct procedures for flashing Rom? try flashing the Rom again after wiping data, dalvic cache and system.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes