Post Reply

[Miro] MIUIV4 [JB]

24th February 2013, 12:10 PM   |  #181  
Senior Member
Flag S****horpe
Thanks Meter: 128
 
480 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by LoveForEver

Whe you have ported everything send me the rom and i'll debug it

Just about to do some testing
25th February 2013, 12:58 PM   |  #182  
edzacruz95's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 57
 
385 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
its working in xperia miro st23a bootloader locked????
25th February 2013, 02:29 PM   |  #183  
Option58's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade - Serbia
Thanks Meter: 242
 
688 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by edzacruz95

its working in xperia miro st23a bootloader locked????

This is a release only for UNLOCKED bootloader. Devs are currently working on an release for locked one.

However your ST23a is not supported by both as this is for ST23i...I think. But you may try.
Last edited by Option58; 25th February 2013 at 02:35 PM.
25th February 2013, 04:10 PM   |  #184  
LoveForEver's Avatar
OP Senior Member
Flag Louvain-La-Neuve
Thanks Meter: 153
 
317 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Donate to Me
More
Re: [Miro] MIUIV4 [JB]
No différence between I and A

Sent from my LT30p using xda app-developers app
25th February 2013, 07:11 PM   |  #185  
Senior Member
Flag S****horpe
Thanks Meter: 128
 
480 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by LoveForEver

No différence between I and A

Sent from my LT30p using xda app-developers app

Buit and tried to flash and eventually it flashed but boot anim didn't change so don't think it's flashing properly
25th February 2013, 09:37 PM   |  #186  
Option58's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade - Serbia
Thanks Meter: 242
 
688 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by Neurom707

Buit and tried to flash and eventually it flashed but boot anim didn't change so don't think it's flashing properly

It is not flashing problem, you have ported AOSP MIUI to Stock rom.
OR - The rom is ok and the problem is in the framework folder of the rom. So you need a logcat.
Last edited by Option58; 25th February 2013 at 10:16 PM.
25th February 2013, 09:46 PM   |  #187  
Senior Member
Flag S****horpe
Thanks Meter: 128
 
480 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by Option58

OK, thanks.

We need an update script that works :L
25th February 2013, 09:50 PM   |  #188  
Option58's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade - Serbia
Thanks Meter: 242
 
688 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by Neurom707

We need an update script that works :L

It is not due to updater script. If only things were that easy. Read my post above

EDIT - It is the updater-script too. I will upload you the proper one tommorow.
May I ask - What tutorial did you use?
Last edited by Option58; 25th February 2013 at 10:17 PM.
25th February 2013, 10:59 PM   |  #189  
Senior Member
Flag S****horpe
Thanks Meter: 128
 
480 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by Option58

It is not due to updater script. If only things were that easy. Read my post above

EDIT - It is the updater-script too. I will upload you the proper one tommorow.
May I ask - What tutorial did you use?

Thanks and i used http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1598713
26th February 2013, 02:54 AM   |  #190  
edzacruz95's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 57
 
385 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
its working in xperia miro st23a locked bootloader?8

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes


Top Threads in Xperia Miro, Tipo (Dual), J, E Android Development by ThreadRank