Post Reply

Bootloop, formated /system

OP War3st

12th May 2014, 05:45 PM   |  #1  
War3st's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Hi.

I have a problem with my Sony Xperia Tipo. I have CM10 and I downloaded rom based on it. Everything went ok, but this rom needed storage fix. I've changed file that was needed for this in Root Explorer (because some people said that doing that in CWM isn't working), so I have done that. After that, when I wanted to restart the phone the phone restarted itself. After few restarts I've seen that my phone is bootlooped. I pasted rom zip on my micro SD card with computer and a reader and I did factory reset and formated /system. After this I've seen that CWM can't read the external_sd, probably because of some problems with this before. I want to send this file through ADB, but I haven't unlocked USB debugging yet. What should I do? I have CWM, now useless ADB, unlocked bootloader and formated system ;_; Sorry for my english.
12th May 2014, 05:55 PM   |  #2  
NSDCars5's Avatar
Senior Member
Flag Over there
Thanks Meter: 417
 
1,094 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
I'd say flash an FTF, or flash the CM10 ZIP again. You should be good.
The Following User Says Thank You to NSDCars5 For This Useful Post: [ View ]
12th May 2014, 06:45 PM   |  #3  
War3st's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Thanks Flashed ftf with flashtool and it is working right now.

//EDIT

Don't close mod.
Phone still don't see external SD. What should I do?

//EDIT 2
All right, restarted the phone and now it see a ext SD.
Last edited by War3st; 12th May 2014 at 07:01 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia Miro, Tipo (Dual), J, E Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank