Sony Updates AOSP Sources to Android 5.0.1

Just a few days ago, Sony did an utterly fantastic job by pushing out numerous device trees for … more

Stop Your Screen From Turning Off with KeepItOn

We all know the feeling of reading a news article orrather longdocument, when our screen … more

The XDA LG QPair Developer Challenge Voting Has Begun!

It seems like it was just yesterday that weannounced that we had paired up with LGto … more

Major Update for the Sony Smartwatch 2 Brings DND and More

With the wearables landscape now dominated by Android Wear and Pebble, its … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Illumination bar

OP DPxMiro

26th March 2014, 12:18 PM   |  #1  
DPxMiro's Avatar
OP Senior Member
Flag In my Xperia miro
Thanks Meter: 94
 
567 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
I have problem with illumination bar on xperia miro.
Normal, it will light up if I open WALKMAN. But now it doesn't. Anyone know a way to fix this?


Sent from my ST23i using XDA Premium 4 mobile app
26th March 2014, 12:26 PM   |  #2  
Hussain_Salam's Avatar
Senior Member
Flag Essex
Thanks Meter: 8
 
150 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Quote:
Originally Posted by DPxMiro

I have problem with illumination bar on xperia miro.
Normal, it will light up if I open WALKMAN. But now it doesn't. Anyone know a way to fix this?


Sent from my ST23i using XDA Premium 4 mobile app

I'm no expert, i've got a Xperia J, but i'll try to assist you as much as i can have you tried clearing the cache of the walkman app?
26th March 2014, 12:52 PM   |  #3  
DPxMiro's Avatar
OP Senior Member
Flag In my Xperia miro
Thanks Meter: 94
 
567 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by Hussain_Salam

I'm no expert, i've got a Xperia J, but i'll try to assist you as much as i can have you tried clearing the cache of the walkman app?

haha, even when I open a picture from Album illumination bar will light up, but now NO !
26th March 2014, 01:00 PM   |  #4  
Hussain_Salam's Avatar
Senior Member
Flag Essex
Thanks Meter: 8
 
150 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Quote:
Originally Posted by DPxMiro

haha, even when I open a picture from Album illumination bar will light up, but now NO !

Hm.... So when you're on the lockscreen does it illuminate?
26th March 2014, 01:26 PM   |  #5  
DPxMiro's Avatar
OP Senior Member
Flag In my Xperia miro
Thanks Meter: 94
 
567 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by Hussain_Salam

Hm.... So when you're on the lockscreen does it illuminate?

NO illuminate anymore. Do you know how to fix?
26th March 2014, 02:06 PM   |  #6  
Hussain_Salam's Avatar
Senior Member
Flag Essex
Thanks Meter: 8
 
150 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Quote:
Originally Posted by DPxMiro

NO illuminate anymore. Do you know how to fix?

Not really, all i'm guessing either it's a Internal electrical problem which you can open the phone up or go to a store to fix it, or theres like a driver which sort of tells the system what it is im guessing and that's missing i'm not sure im a newbie
26th March 2014, 02:18 PM   |  #7  
DPxMiro's Avatar
OP Senior Member
Flag In my Xperia miro
Thanks Meter: 94
 
567 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by Hussain_Salam

Not really, all i'm guessing either it's a Internal electrical problem which you can open the phone up or go to a store to fix it, or theres like a driver which sort of tells the system what it is im guessing and that's missing i'm not sure im a newbie

i think problem is the framework or something else, because in stock rom, everything works Perfect
26th March 2014, 03:28 PM   |  #8  
Grimlock007's Avatar
Senior Member
Flag Cybertron
Thanks Meter: 188
 
810 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by DPxMiro

i think problem is the framework or something else, because in stock rom, everything works Perfect

you installed a rom? then thats the problem..your walkman might be a ported version from another phone
The Following User Says Thank You to Grimlock007 For This Useful Post: [ View ]
27th March 2014, 02:59 AM   |  #9  
DPxMiro's Avatar
OP Senior Member
Flag In my Xperia miro
Thanks Meter: 94
 
567 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by Grimlock007

you installed a rom? then thats the problem..your walkman might be a ported version from another phone

ah. I see. Thank you

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes