Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,779,159 Members 45,509 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] [E C1505] Removing Provider Links in Chrome and other Stuff?

Tip us?
 
BrainInBlack
Old
#1  
BrainInBlack's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 15
Join Date: Jan 2014
Question [Q] [E C1505] Removing Provider Links in Chrome and other Stuff?

Hi Guys.

Is there a way to delete those annoying provider links that are kinda hard-coded in chrome? Device is rooted and i found several files with those links within a XML structure, but is was not sure what happens if i just delete them.

Also, after every reboot i have to re-select SwiftKey as my default keyboard, is there a way to remedy that?

Thanks in advance ;)
 
TheRealSS
Old
#2  
TheRealSS's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 164
Join Date: Dec 2013
You probably have moved swiftkey to the sd card.

I don't know about the chrome issue, sorry.
Xperia E, Xperia M
 
BrainInBlack
Old
#3  
BrainInBlack's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 15
Join Date: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by TheRealSS View Post
You probably have moved swiftkey to the sd card.

I don't know about the chrome issue, sorry.
SwiftKey is select-able as default, but it will reset to the xperia keyboard after reboot. So, i think it's not a problem with that, but i will try that anyway.
Using Tapatalk
 
TheRealSS
Old
#4  
TheRealSS's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 164
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by BrainInBlack View Post
SwiftKey is select-able as default, but it will reset to the xperia keyboard after reboot. So, i think it's not a problem with that, but i will try that anyway.
I don't know then. I don't have swiftkey but it happens on my keyboard too since I moved it to the sd card..
 
BrainInBlack
Old
#5  
BrainInBlack's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 15
Join Date: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by TheRealSS View Post
I don't know then. I don't have swiftkey but it happens on my keyboard too since I moved it to the sd card..
Well, SwiftKey is in the internal memory (by default), so that should not be the problem.
Using Tapatalk
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes