Post Reply

Flash stock firmware stuck

30th June 2014, 07:27 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
76 posts
Join Date:Joined: May 2014
i can flash my device sony xperia j before
but now it stuck at loading sin, i flash 11.0.A.7.5 ICS
Log:

30/024/2014 13:24:00 - INFO - <- This level is successfully initialized
30/024/2014 13:24:00 - INFO - Flashtool Version 0.9.16.0 built on 19-04-2014 19:00:00
30/024/2014 13:24:00 - INFO - Checking if changes have been made to devices folder.
30/024/2014 13:24:07 - INFO - Pulling changes from github
30/024/2014 13:24:09 - INFO - Devices sync finished.
30/024/2014 13:24:14 - INFO - Device disconnected
30/024/2014 13:24:16 - INFO - Selected Bundle for ST26i. FW release : 11.0.A.7.5. Customization : INTL-GENERIC
30/024/2014 13:24:16 - INFO - Preparing files for flashing
30/024/2014 13:24:25 - INFO - Please connect your device into flashmode.
30/024/2014 13:24:32 - INFO - Device connected in flash mode
30/024/2014 13:24:32 - INFO - Opening device for R/W
30/024/2014 13:24:32 - INFO - Reading device information
30/024/2014 13:24:32 - INFO - Phone ready for flashmode operations.
30/024/2014 13:24:32 - INFO - Current device : ST26i - YT9003XJ2K - 1270-7015_R2D - 1263-8752_11.0.A.7.5 - WORLD-i_11.0.A.7.5
30/024/2014 13:24:32 - INFO - Start Flashing
30/024/2014 13:24:32 - INFO - Processing loader.sin
30/024/2014 13:24:32 - INFO - Checking header
30/024/2014 13:24:33 - INFO - Flashing data
30/024/2014 13:24:33 - INFO - Processing of loader.sin finished.

It just like this forever, not resume at all, any solution?
1st July 2014, 11:27 PM   |  #2  
2000hardwell's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 35
 
255 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by lucius100

i can flash my device sony xperia j before
but now it stuck at loading sin, i flash 11.0.A.7.5 ICS
Log:

30/024/2014 13:24:00 - INFO - <- This level is successfully initialized
30/024/2014 13:24:00 - INFO - Flashtool Version 0.9.16.0 built on 19-04-2014 19:00:00
30/024/2014 13:24:00 - INFO - Checking if changes have been made to devices folder.
30/024/2014 13:24:07 - INFO - Pulling changes from github
30/024/2014 13:24:09 - INFO - Devices sync finished.
30/024/2014 13:24:14 - INFO - Device disconnected
30/024/2014 13:24:16 - INFO - Selected Bundle for ST26i. FW release : 11.0.A.7.5. Customization : INTL-GENERIC
30/024/2014 13:24:16 - INFO - Preparing files for flashing
30/024/2014 13:24:25 - INFO - Please connect your device into flashmode.
30/024/2014 13:24:32 - INFO - Device connected in flash mode
30/024/2014 13:24:32 - INFO - Opening device for R/W
30/024/2014 13:24:32 - INFO - Reading device information
30/024/2014 13:24:32 - INFO - Phone ready for flashmode operations.
30/024/2014 13:24:32 - INFO - Current device : ST26i - YT9003XJ2K - 1270-7015_R2D - 1263-8752_11.0.A.7.5 - WORLD-i_11.0.A.7.5
30/024/2014 13:24:32 - INFO - Start Flashing
30/024/2014 13:24:32 - INFO - Processing loader.sin
30/024/2014 13:24:32 - INFO - Checking header
30/024/2014 13:24:33 - INFO - Flashing data
30/024/2014 13:24:33 - INFO - Processing of loader.sin finished.

It just like this forever, not resume at all, any solution?

Try flashing stock JB Rom or uninstall flashtool and install it again

Sent from my ST26i using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia Miro, Tipo (Dual), J, E Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank