Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,728,571 Members 55,318 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Flashing a new ROM when one is installed that swapped storages

Tip us?
 
Pthn
Old
(Last edited by Pthn; 13th June 2014 at 05:26 PM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 6
Join Date: Jun 2014
Default Flashing a new ROM when one is installed that swapped storages

Heya,

I wanted to try the AlienRom on my Xperia J, but I once read that I could brick my device if I do certain stuff when internal and external storage is swapped.

Now that I don't remember what could brick my device when the storage is swapped I'm careful right now and would like to hear your guy's advice/opinion.
 
StaticBlaze
Old
#2  
StaticBlaze's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 45
Posts: 230
Join Date: Aug 2013
Location: Bangalore

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Pthn View Post
Heya,

I wanted to try the AlienRom on my Xperia J, but I once read th
at I could brick my device if I do certain stuff when internal and external storage is swapped.

Now that I don't remember what could brick my device when the storage is swapped I'm careful right now and would like to hear your guy's advice/opinion.
I don't think so you'll brick your device*

*IF YOU DO IT PROPERLY

If you are still worried, I can provide you the stock vold.fstab file (from my friends device - running stock ROM - unmodified). So that you can switch back and then flash Alien ROM!


..:: MY DEVICES ::..

Device........Sony Xperia E (C1504)
ROM...........Tamsui CM11 (4.4.3)
Kernel........Philz Touch (CWM 6.0.4.9)
Bootloader...Unlocked + Rooted
 
Pthn
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 6
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by StaticBlaze View Post
I don't think so you'll brick your device*

*IF YOU DO IT PROPERLY

If you are still worried, I can provide you the stock vold.fstab file (from my friends device - running stock ROM - unmodified). So that you can switch back and then flash Alien ROM!
I'm going to move to CM11 for now I guess.
I got told to flash ICS first (using Flashtool, I guess, that's how I've always been doing it with CM10) and then flash CM11.

Thanks for your answer
 
StaticBlaze
Old
#4  
StaticBlaze's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 45
Posts: 230
Join Date: Aug 2013
Location: Bangalore

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Pthn View Post
I'm going to move to CM11 for now I guess.
I got told to flash ICS first (using Flashtool, I guess, that's how I've always been doing it with CM10) and then flash CM11.

Thanks for your answer
Please hit the THANKS BUTTON instead of saying it!


..:: MY DEVICES ::..

Device........Sony Xperia E (C1504)
ROM...........Tamsui CM11 (4.4.3)
Kernel........Philz Touch (CWM 6.0.4.9)
Bootloader...Unlocked + Rooted
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes