Post Reply

Flashmode operations stops at "loader.sin finished"

OP aatifaneeq

6th August 2014, 06:23 PM   |  #1  
aatifaneeq's Avatar
OP Member
Flag Mul
Thanks Meter: 6
 
40 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Code:
06/018/2014 22:18:29 - INFO  - Device connected in flash mode
06/018/2014 22:18:29 - INFO  - Opening device for R/W
06/018/2014 22:18:30 - INFO  - Reading device information
06/018/2014 22:18:30 - INFO  - Phone ready for flashmode operations.
06/018/2014 22:18:30 - INFO  - Current device : ST26i - YT9106YWYS - 1267-9559_R2E - 1263-8752_11.2.A.0.21 - WORLD-i_11.2.A.0.31
06/018/2014 22:18:30 - INFO  - Start Flashing
06/018/2014 22:18:30 - INFO  - Processing loader.sin
06/018/2014 22:18:30 - INFO  -     Checking header
06/018/2014 22:18:30 - INFO  -     Flashing data
06/018/2014 22:18:30 - INFO  - Processing of loader.sin finished.
Trying to flash my xperia J , stock rom with ftf , it never complete flashing. stop as quoted above never proceed next step.
Green led turns off too.. any solution ?

All drivers are completly intslled. and flashing with fastboot mode also working...
Attached Images
File Type: jpg flashmode flashing stops.jpg - [Click for QR Code] (125.5 KB, 19 views)
7th August 2014, 05:22 AM   |  #2  
aatifaneeq's Avatar
OP Member
Flag Mul
Thanks Meter: 6
 
40 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
It worked.. :/
Two things i did. and it start flashing... do not know which one effectuate it.

1. Removed External SDcard.
2. Fastboot flash in CWM, to start phone in CWM. Here i wiped data/factory reset, wiped cache partiton, wiped dalvik cache. (I guess this thing provoke the flashing).

Started phone in flashmode, and flashed with stock ftf. Happy as it did not stop the operation this time .. :P
7th August 2014, 10:31 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
8 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by aatifaneeq

It worked.. :/
Two things i did. and it start flashing... do not know which one effectuate it.

1. Removed External SDcard.
2. Fastboot flash in CWM, to start phone in CWM. Here i wiped data/factory reset, wiped cache partiton, wiped dalvik cache. (I guess this thing provoke the flashing).

Started phone in flashmode, and flashed with stock ftf. Happy as it did not stop the operation this time .. :P

Removing the external sdcard solves/solved this.
If you would've searched in the Xperia J section you would've found the solution aswell, btw.
Last edited by Pthn; 7th August 2014 at 10:36 PM.
The Following User Says Thank You to Pthn For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia Miro, Tipo (Dual), J, E Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank