Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Flashtool problem

OP MatsPunt

7th January 2014, 02:56 PM   |  #11  
OP Account currently disabled
Flag Batcave
Thanks Meter: 709
 
997 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by NSDCars5

Thanks for that, but I solved the problem. Here's what I did:

1. Flash 0.47.
2. Flash hsr0's kernel.
3. Wipe system, data, cache, and dalvik-cache.
4. Flash jjm34's ROM.
5. Flash generic 4.1.2 Gapps.
6. Flash hsr0's kernel again.

Awesome, man! That's like gold for me! Yesterday I have tried to install it 3 times, and the whole time it stopped at the Sony logo after flashing hsr0 's kernel... Thanks! Definetely going to try this in the afternoon.

But I find it strange. The first time I installed CM10, I did it as I said before, but somehow it doesn't work now? Ah, well, going to try this.

Have a nice day, and thank you!
7th January 2014, 03:15 PM   |  #12  
NSDCars5's Avatar
Senior Member
Flag Over there
Thanks Meter: 425
 
1,105 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by MatsPunt

Awesome, man! That's like gold for me! Yesterday I have tried to install it 3 times, and the whole time it stopped at the Sony logo after flashing hsr0 's kernel... Thanks! Definetely going to try this in the afternoon.

But I find it strange. The first time I installed CM10, I did it as I said before, but somehow it doesn't work now? Ah, well, going to try this.

Have a nice day, and thank you!

Mine got stuck at the CyanogenMod logo before this, but, sure, try it (no harm, any done is fixable via Flashtool).

Same for me, no idea why suddenly CM10 stopped working... maybe Sony doesn't want us installing custom ROMs (even though they provided us the source), and secretly issued a firmware upgrade over WiFi that causes our phones not to work with anything other than Sony? Nah, that's just me being paranoid.

PS: You spelled 'definitely' wrong
The Following User Says Thank You to NSDCars5 For This Useful Post: [ View ]
7th January 2014, 03:36 PM   |  #13  
OP Account currently disabled
Flag Batcave
Thanks Meter: 709
 
997 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by NSDCars5

PS: You spelled 'definitely' wrong

Hahaha. I'm definitely() not perfect.

But your method worked! I should be studying, but this is more fun...

Now I can enjoy the beatiful, stock alike Cyanogenmod again.

Thank you.

Have a nice day.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes