CyanogenMod 12.1 for YU Yureka

YU Yureka recently received an official Cyanogen OS 12S update. If you prefer to use a newer revision of … more

Open War for Open Android: Antitrust for Cyanogen?

Android and openness is something we talk about all the time, but the recent … more

What Do You Do with All of Your Old Photos?

Smartphone cameras have advanced so tremendously over the past few years that they have … more

Diving into the April 2015 Material Design Update

Before the release of Android 5.0 Lollipop, the Holo Design guidelines served as the … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] How to convert Edual to E???

21st June 2014, 04:50 AM |#1  
balaji.iyer21@gmail.com's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 10
 
85 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
What will happen if i flash 2.23 (single sim firmware) on Edual??
will sim1 be recognized??
Is it worth a try??

I can't wait any more for Edual CM11
I want to test CM11 ASAP
 
 
21st June 2014, 05:18 AM |#2  
Dzepar's Avatar
Senior Member
Flag Ohrid
Thanks Meter: 311
 
694 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
I have readed before in CM you'll only have one Sim card the other one will be useless. But that was in CM 10 forum.

Sent from my ST26i
21st June 2014, 05:22 AM |#3  
balaji.iyer21@gmail.com's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 10
 
85 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Smile
That's enough for me!!!
21st June 2014, 02:45 PM |#4  
StaticBlaze's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 46
 
242 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Donate to Me
More
Did you try flashing the 2.23 firmware?
Were you successful?
Can your device recognize any SIM card?
23rd June 2014, 02:47 PM |#5  
NSDCars5's Avatar
Senior Member
Flag Over there
Thanks Meter: 428
 
1,113 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Flashing a 2.23 firmware FTF will work - I think only the SIM 1 slot will work, though.
17th July 2014, 12:49 PM |#6  
TheBrainCandy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 171
 
139 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
actually i tried installing a C1505 ROM on my C1605 and everything is working except the 2 sim cards so i'll try to flash the ftf and see if that will make a difference
17th July 2014, 09:05 PM |#7  
TheBrainCandy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 171
 
139 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
so
"Emergency calls only"
not working
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_1980-03-27-06-54-20.png
Views:	17
Size:	130.3 KB
ID:	2856932   Click image for larger version

Name:	Screenshot_1980-03-27-06-56-51.png
Views:	18
Size:	62.9 KB
ID:	2856933  
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes