NVIDIA SHIELD Tablet Gets Android 5.0.1, OTA Available

The NVIDIA SHIELD Tablet is the latest Android-powered device released by famed GPU … more

FXP Team Delivers Lollipop to Various Xperia Devices!

From all of us here at XDA-Developers, we’d like to wish you Happy Holidays! If … more

Turn Your Camera Into a Live Puzzle Game

The classic sliding puzzle game hasnt changed much, if at all, over the years. Dating all the way … more

Samsung Begins Production of 8 Gb RAM Chips

With the release of Android 5.0, our favorite mobile operating system has become 64-bit ready. … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] How to convert Edual to E???

OP balaji.iyer21@gmail.com

21st June 2014, 05:50 AM   |  #1  
balaji.iyer21@gmail.com's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 5
 
52 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
What will happen if i flash 2.23 (single sim firmware) on Edual??
will sim1 be recognized??
Is it worth a try??

I can't wait any more for Edual CM11
I want to test CM11 ASAP
21st June 2014, 06:18 AM   |  #2  
Dzepar's Avatar
Senior Member
Flag Ohrid
Thanks Meter: 170
 
518 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
I have readed before in CM you'll only have one Sim card the other one will be useless. But that was in CM 10 forum.

Sent from my ST26i
21st June 2014, 06:22 AM   |  #3  
balaji.iyer21@gmail.com's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 5
 
52 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Smile
That's enough for me!!!
21st June 2014, 03:45 PM   |  #4  
StaticBlaze's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 46
 
241 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Donate to Me
More
Did you try flashing the 2.23 firmware?
Were you successful?
Can your device recognize any SIM card?
23rd June 2014, 03:47 PM   |  #5  
NSDCars5's Avatar
Senior Member
Flag Over there
Thanks Meter: 425
 
1,109 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Flashing a 2.23 firmware FTF will work - I think only the SIM 1 slot will work, though.
17th July 2014, 01:49 PM   |  #6  
TheBrainCandy's Avatar
Member
Thanks Meter: 76
 
91 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
actually i tried installing a C1505 ROM on my C1605 and everything is working except the 2 sim cards so i'll try to flash the ftf and see if that will make a difference
17th July 2014, 10:05 PM   |  #7  
TheBrainCandy's Avatar
Member
Thanks Meter: 76
 
91 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
so
"Emergency calls only"
not working
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_1980-03-27-06-54-20.png
Views:	17
Size:	130.3 KB
ID:	2856932   Click image for larger version

Name:	Screenshot_1980-03-27-06-56-51.png
Views:	18
Size:	62.9 KB
ID:	2856933  

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes