MultiROM Once Again Available for the Galaxy S4

Multiboot, or the ability to select betweenmultiple operating systems on a single device at … more

Build an Impractical But Awesome Lego Mindstorm Dock

The vast majority of what we cover here on the XDA-Developers News Portal relates to … more

MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more

Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more
Post Reply

[Q] How to convert Edual to E???

21st June 2014, 04:50 AM   |  #1  
balaji.iyer21@gmail.com's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 2
 
34 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
What will happen if i flash 2.23 (single sim firmware) on Edual??
will sim1 be recognized??
Is it worth a try??

I can't wait any more for Edual CM11
I want to test CM11 ASAP
21st June 2014, 05:18 AM   |  #2  
Dzepar's Avatar
Senior Member
Flag Ohrid
Thanks Meter: 111
 
414 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
I have readed before in CM you'll only have one Sim card the other one will be useless. But that was in CM 10 forum.

Sent from my ST26i
21st June 2014, 05:22 AM   |  #3  
balaji.iyer21@gmail.com's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 2
 
34 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Smile
That's enough for me!!!
21st June 2014, 02:45 PM   |  #4  
StaticBlaze's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 45
 
233 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Donate to Me
More
Did you try flashing the 2.23 firmware?
Were you successful?
Can your device recognize any SIM card?
23rd June 2014, 02:47 PM   |  #5  
NSDCars5's Avatar
Senior Member
Flag Over there
Thanks Meter: 401
 
1,056 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Flashing a 2.23 firmware FTF will work - I think only the SIM 1 slot will work, though.
17th July 2014, 12:49 PM   |  #6  
TheBrainCandy's Avatar
Member
Thanks Meter: 21
 
45 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
actually i tried installing a C1505 ROM on my C1605 and everything is working except the 2 sim cards so i'll try to flash the ftf and see if that will make a difference
17th July 2014, 09:05 PM   |  #7  
TheBrainCandy's Avatar
Member
Thanks Meter: 21
 
45 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
so
"Emergency calls only"
not working
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_1980-03-27-06-54-20.png
Views:	15
Size:	130.3 KB
ID:	2856932   Click image for larger version

Name:	Screenshot_1980-03-27-06-56-51.png
Views:	14
Size:	62.9 KB
ID:	2856933  

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes


Top Threads in Xperia Miro, Tipo (Dual), J, E Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank