Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,779,159 Members 45,759 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] How to flash stock rom

Tip us?
 
vaibhudgr8
Old
#1  
vaibhudgr8's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Oct 2012
Default [Q] How to flash stock rom

I am using cm10 in my tipo(single) but i want to go back to my stock rom
plz provide the procedure to flash stock rom
 
Ben Ling
Old
#2  
Ben Ling's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 6792
Posts: 3,865
Join Date: Nov 2012
Location: Kuala Lumpur

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by vaibhudgr8 View Post
I am using cm10 in my tipo(single) but i want to go back to my stock rom
plz provide the procedure to flash stock rom
Download the stock ftf for your tipo & flash it using flashtool




Like My Work ? Donate To Me So That I Can Contribute To More Devices
Always Hit Thanks If You Like My Work
 
vaibhudgr8
Old
#3  
vaibhudgr8's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by Ben Ling View Post
Download the stock ftf for your tipo & flash it using flashtool
but i have another kernel which i flashed during the installation of cm10 so is i has to flash kernel first or full flash the .ftf file
 
Ben Ling
Old
#4  
Ben Ling's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 6792
Posts: 3,865
Join Date: Nov 2012
Location: Kuala Lumpur

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by vaibhudgr8 View Post
but i have another kernel which i flashed during the installation of cm10 so is i has to flash kernel first or full flash the .ftf file
yes just flash the whole ftf




Like My Work ? Donate To Me So That I Can Contribute To More Devices
Always Hit Thanks If You Like My Work
The Following User Says Thank You to Ben Ling For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
vaibhudgr8
Old
#5  
vaibhudgr8's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by Ben Ling View Post
yes just flash the whole ftf
i have to root my phone again or its rooted n is bootloader locked or unlocked
 
Ben Ling
Old
#6  
Ben Ling's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 6792
Posts: 3,865
Join Date: Nov 2012
Location: Kuala Lumpur

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by vaibhudgr8 View Post
i have to root my phone again or its rooted n is bootloader locked or unlocked
the root will be gone & if previously you unlocked the bootloader,the bootloader will still be unlocked,except you locked it yourself.




Like My Work ? Donate To Me So That I Can Contribute To More Devices
Always Hit Thanks If You Like My Work
 
vaibhudgr8
Old
#7  
vaibhudgr8's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by Ben Ling View Post
the root will be gone & if previously you unlocked the bootloader,the bootloader will still be unlocked,except you locked it yourself.
ThanKs..
 
Ben Ling
Old
#8  
Ben Ling's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 6792
Posts: 3,865
Join Date: Nov 2012
Location: Kuala Lumpur

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by vaibhudgr8 View Post
ThanKs..
don't say,just hit the thanks button




Like My Work ? Donate To Me So That I Can Contribute To More Devices
Always Hit Thanks If You Like My Work

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Make a Pre-Rooted Stock Sony ROMs in Just Few Clicks

Many usersdon’t see any particular reason to change out the stock firmware … more

Add Timestamps to Xposed Installer Logs with… Xposed!

If talking about the most interesting projects in the last few years, we must … more

Secrecy Goes Open Source, Assures File Encryption

As some of you may remember, a while back we spoke about Secrecy, an effective file … more

[APK] Google News and Weather Gets Material Design Makeover, Minor Maps Updates

Although Google has somewhat gotten out of the habit of their … more