Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,594 Members 53,798 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] How to flash stock rom

Tip us?
 
vaibhudgr8
Old
#1  
vaibhudgr8's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Oct 2012
Default [Q] How to flash stock rom

I am using cm10 in my tipo(single) but i want to go back to my stock rom
plz provide the procedure to flash stock rom
 
Ben Ling
Old
#2  
Ben Ling's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 6425
Posts: 3,798
Join Date: Nov 2012
Location: Kuala Lumpur

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by vaibhudgr8 View Post
I am using cm10 in my tipo(single) but i want to go back to my stock rom
plz provide the procedure to flash stock rom
Download the stock ftf for your tipo & flash it using flashtool




Like My Work ? Donate To Me So That I Can Contribute To More Devices
Always Hit Thanks If You Like My Work
 
vaibhudgr8
Old
#3  
vaibhudgr8's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by Ben Ling View Post
Download the stock ftf for your tipo & flash it using flashtool
but i have another kernel which i flashed during the installation of cm10 so is i has to flash kernel first or full flash the .ftf file
 
Ben Ling
Old
#4  
Ben Ling's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 6425
Posts: 3,798
Join Date: Nov 2012
Location: Kuala Lumpur

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by vaibhudgr8 View Post
but i have another kernel which i flashed during the installation of cm10 so is i has to flash kernel first or full flash the .ftf file
yes just flash the whole ftf




Like My Work ? Donate To Me So That I Can Contribute To More Devices
Always Hit Thanks If You Like My Work
The Following User Says Thank You to Ben Ling For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
vaibhudgr8
Old
#5  
vaibhudgr8's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by Ben Ling View Post
yes just flash the whole ftf
i have to root my phone again or its rooted n is bootloader locked or unlocked
 
Ben Ling
Old
#6  
Ben Ling's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 6425
Posts: 3,798
Join Date: Nov 2012
Location: Kuala Lumpur

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by vaibhudgr8 View Post
i have to root my phone again or its rooted n is bootloader locked or unlocked
the root will be gone & if previously you unlocked the bootloader,the bootloader will still be unlocked,except you locked it yourself.




Like My Work ? Donate To Me So That I Can Contribute To More Devices
Always Hit Thanks If You Like My Work
 
vaibhudgr8
Old
#7  
vaibhudgr8's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by Ben Ling View Post
the root will be gone & if previously you unlocked the bootloader,the bootloader will still be unlocked,except you locked it yourself.
ThanKs..
 
Ben Ling
Old
#8  
Ben Ling's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 6425
Posts: 3,798
Join Date: Nov 2012
Location: Kuala Lumpur

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by vaibhudgr8 View Post
ThanKs..
don't say,just hit the thanks button




Like My Work ? Donate To Me So That I Can Contribute To More Devices
Always Hit Thanks If You Like My Work

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Get Your Cargo to its Destination in 4×4 Military Operations Reborn

Racing games have evolved quite a bit since the days of Pole … more

Automate Your Device with Sfen

Changing the profile of yourdevice manually is now long forgotten. Since the advent of Android automation … more

Galaxy Photo Screen Lock Displays a Photo Slideshow on Your Lock Screen

Being the most often looked at part of our devices UI, the lock … more