Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,813,752 Members 39,552 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] [Please Help] Phone is bricked and can't understand whats wrong when flashing.

Tip us?
 
zosoe
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Apr 2014
Plug [Q] [Please Help] Phone is bricked and can't understand whats wrong when flashing.

So it's a long story, but, essentially I bricked my Sony Erricson Tipo. It will completely not turn on, only green and blue LEDs display themselves when I attempt to boot different ways into the phone. So I researched and found about flashmode. I downloaded Flashmode tool and the appropriate firmware for my phone. And once I get everything set up based on multiple tutorials i get these error messages:

Quote:
16/038/2014 00:38:08 - INFO - <- This level is successfully initialized
16/038/2014 00:38:08 - INFO - Flashtool Version 0.9.15.0 built on 15-03-2014 23:00:00
16/038/2014 00:38:13 - INFO - Device disconnected
16/038/2014 00:38:37 - INFO - Selected Bundle for ST26 Tipo. FW release : 11.0.A.0.16. Customization : UK_Generic
16/038/2014 00:38:37 - INFO - Preparing files for flashing
16/039/2014 00:39:22 - INFO - Please connect your device into flashmode.
16/039/2014 00:39:38 - INFO - Device connected in flash mode
16/039/2014 00:39:38 - INFO - Opening device for R/W
16/039/2014 00:39:39 - INFO - Start Flashing
16/039/2014 00:39:39 - INFO - Processing loader.sin
16/039/2014 00:39:39 - INFO - Checking header
16/039/2014 00:39:39 - ERROR - Processing of loader.sin finished with errors.
16/039/2014 00:39:39 - INFO - Ending flash session
16/039/2014 00:39:39 - ERROR -
16/039/2014 00:39:39 - ERROR - Error flashing. Aborted

16/039/2014 00:39:39 - INFO - Device connected in flash mode
16/041/2014 00:41:31 - INFO - Device disconnected
16/041/2014 00:41:33 - INFO - Device connected in flash mode
16/042/2014 00:42:14 - INFO - Device disconnected
16/042/2014 00:42:16 - INFO - Device connected in flash mode
16/042/2014 00:42:57 - INFO - Device disconnected
16/042/2014 00:42:59 - INFO - Device connected in flash mode
16/043/2014 00:43:40 - INFO - Device disconnected
16/043/2014 00:43:42 - INFO - Device connected in flash mode
16/044/2014 00:44:23 - INFO - Device disconnected
16/044/2014 00:44:25 - INFO - Device connected in flash mode
16/044/2014 00:44:34 - INFO - Device disconnected
I know this has probably been answered somewhere else, but, for the life of me I couldn't find an answer. I'd really appreciate your guy's input (I'm kind of new here to the forums but obviously also to flashing.)

Thank you
~Zosoe
 
Michauekk
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 4
Join Date: Apr 2014
Well i've had the same problem but only with one firmware. Try to download other file from other server or something and then flash it - worked for me, meybe it'll work for you as well. Try that if you haven't already and post how it went.
Greets.
The Following User Says Thank You to Michauekk For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
zosoe
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Apr 2014
Thank you so much, it worked and you saved my friend's phone!

Cheers
 
Michauekk
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 4
Join Date: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by zosoe View Post
Thank you so much, it worked and you saved my friend's phone!

Cheers
My pleasure I wish you better luck next time
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes