FORUMS

HTC Delivering Ads Straight to Sense Home

HTC’s 2015 has been a year marked by a desperate search for revenue.The HTC One M9 … more

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

[Q] Proximity sensor not working

3 posts
Thanks Meter: 0
 
By sandeshdesai11, Junior Member on 30th May 2014, 12:32 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
When i make calls, the screen goes off until the call is hanged or power (unlock) key pressed repeatedly. It is very annoying. Please help. In service menu proximity sensor is 'Detected' and it shows nothing else.
 
 
30th May 2014, 01:14 PM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by sandeshdesai11

When i make calls, the screen goes off until the call is hanged or power (unlock) key pressed repeatedly. It is very annoying. Please help. In service menu proximity sensor is 'Detected' and it shows nothing else.

i had resolve this problem whit warranty.. have you already unlock bootloader?
30th May 2014, 06:12 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Yes, and relocked again.. and my warranty period has been expired..
Quote:
Originally Posted by mark 512

i had resolve this problem whit warranty.. have you already unlock bootloader?

Is there any way to reset/recalibrate proximity
thanx
30th May 2014, 10:18 PM |#4  
Member
Thanks Meter: 14
 
More
i have the same problem using cm 10 for e dual!
31st May 2014, 09:51 AM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
but you now have the original rom?
2nd June 2014, 04:01 AM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Yes, now i hav original rom.
Quote:
Originally Posted by mark 512

but you now have the original rom?

Now i have flashed the original firmware through sony update services
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes