Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,576 Members 37,828 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

rom for xpperia tipo support dual sim

Tip us?
 
medozse7s
Old
#1  
medozse7s's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 341
Posts: 607
Join Date: Jul 2012
Location: cairo
Default rom for xpperia tipo support dual sim

hi all am new member here
and i want a fast and stable rom cm/stock for xperia tipo dual sim
 
medozse7s
Old
#2  
medozse7s's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 341
Posts: 607
Join Date: Jul 2012
Location: cairo
77 views and no replys
 
medozse7s
Old
#3  
medozse7s's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 341
Posts: 607
Join Date: Jul 2012
Location: cairo
UPPP
 
NSDCars5
Old
#4  
NSDCars5's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 393
Posts: 1,036
Join Date: Feb 2013
Location: Over there
I'm not a Tipo user, but people say this Gimlo ROM is best for dual SIM phones - unless you're happy with only one SIM, in which case you case you can install CM10 on your dual SIM phone (only one SIM works).
Insert really cool signature here...
The Following User Says Thank You to NSDCars5 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
slogger001
Old
#5  
slogger001's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 58
Posts: 283
Join Date: Sep 2013
Location: Patna/Bihar/India
Default bugs

custom roms have lots of bugs I m current using cm10 and It has bugs
Device:- χρєяια тιρσ

☞๓ұ ∂єνιє αu ☜

RΩM:- □ѕтσк ιѕ ■υѕтσм 尺m (cm 10)

Яσσт:- ■яσσтє∂ □υияσσтє∂

Вσσтℓσα∂єя:- □ℓσкє∂ ■υиℓσкє∂

яєσνєяу:- ■ωм □тωяρ

нιт тнαикѕ αℓѕσ
The Following User Says Thank You to slogger001 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
medozse7s
Old
#6  
medozse7s's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 341
Posts: 607
Join Date: Jul 2012
Location: cairo
Quote:
Originally Posted by NSDCars5 View Post
I'm not a Tipo user, but people say this Gimlo ROM is best for dual SIM phones - unless you're happy with only one SIM, in which case you case you can install CM10 on your dual SIM phone (only one SIM works).
why we don't have any cm roms support dual Sim for our tipo ?
 
m1k3_
Old
#7  
Member
Thanks Meter 175
Posts: 88
Join Date: Sep 2011
Location: Maracay
It's really simple. They don't have the drivers. So they stop develoment about it.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


ARChos Lets You Run Android Apps in Google Chrome Browser

Not too long ago, Google added the ability torun select Android applications on … more

Flyme OS Finds Its Way to the Google Nexus 5

Flyme OS is a heavily modified Android variantdeveloped by the Meizu team for their MX … more

MultiROM Makes Its Way to the LG G2

Over the last few weeks, we’ve seen quite a fewflagship (and former flagship) devicesget to … more