FORUMS

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

Huawei’s Rapid Rise to Third Place in the Smartphone Race

Huawei has quickly grown to become one of the world’s biggest … more

rom for xpperia tipo support dual sim

633 posts
Thanks Meter: 353
 
By medozse7s, Senior Member on 7th May 2014, 02:31 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
hi all am new member here
and i want a fast and stable rom cm/stock for xperia tipo dual sim
 
 
8th May 2014, 01:05 AM |#2  
medozse7s's Avatar
OP Senior Member
Flag cairo
Thanks Meter: 353
 
More
77 views and no replys
11th May 2014, 04:48 PM |#3  
medozse7s's Avatar
OP Senior Member
Flag cairo
Thanks Meter: 353
 
More
UPPP
12th May 2014, 01:50 PM |#4  
NSDCars5's Avatar
Senior Member
Flag Over there
Thanks Meter: 432
 
More
I'm not a Tipo user, but people say this Gimlo ROM is best for dual SIM phones - unless you're happy with only one SIM, in which case you case you can install CM10 on your dual SIM phone (only one SIM works).
The Following User Says Thank You to NSDCars5 For This Useful Post: [ View ]
12th May 2014, 01:57 PM |#5  
slogger001's Avatar
Senior Member
Flag Patna/Bihar/India
Thanks Meter: 69
 
More
bugs
custom roms have lots of bugs I m current using cm10 and It has bugs
The Following User Says Thank You to slogger001 For This Useful Post: [ View ]
14th May 2014, 03:41 PM |#6  
medozse7s's Avatar
OP Senior Member
Flag cairo
Thanks Meter: 353
 
More
Quote:
Originally Posted by NSDCars5

I'm not a Tipo user, but people say this Gimlo ROM is best for dual SIM phones - unless you're happy with only one SIM, in which case you case you can install CM10 on your dual SIM phone (only one SIM works).

why we don't have any cm roms support dual Sim for our tipo ?
24th May 2014, 11:32 PM |#7  
Member
Flag Maracay
Thanks Meter: 175
 
More
It's really simple. They don't have the drivers. So they stop develoment about it.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes