FORUMS

How to Listen to Beats 1 on Android Right Now

If you felt a bit left out by Apple launching their own online radio station Beats 1 … more

NVidia SHIELD TV – XDA TV Device Review

The SHIELD TV is a not an Android smartphone device. However, that doesn’t mean it … more

PSA: Having cellular connectivity or texting issues tonight?

You’re not alone…Tonight, many users are experiencing a myriad … more

Beats Music No Longer Accepting New Accounts

Whenever Apple launches a new product or service, it definitely manages to grab the … more

rom for xpperia tipo support dual sim

631 posts
Thanks Meter: 352
 
By medozse7s, Senior Member on 7th May 2014, 02:31 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
hi all am new member here
and i want a fast and stable rom cm/stock for xperia tipo dual sim
 
 
8th May 2014, 01:05 AM |#2  
medozse7s's Avatar
OP Senior Member
Flag cairo
Thanks Meter: 352
 
More
77 views and no replys
11th May 2014, 04:48 PM |#3  
medozse7s's Avatar
OP Senior Member
Flag cairo
Thanks Meter: 352
 
More
UPPP
12th May 2014, 01:50 PM |#4  
NSDCars5's Avatar
Senior Member
Flag Over there
Thanks Meter: 431
 
More
I'm not a Tipo user, but people say this Gimlo ROM is best for dual SIM phones - unless you're happy with only one SIM, in which case you case you can install CM10 on your dual SIM phone (only one SIM works).
The Following User Says Thank You to NSDCars5 For This Useful Post: [ View ]
12th May 2014, 01:57 PM |#5  
slogger001's Avatar
Senior Member
Flag Patna/Bihar/India
Thanks Meter: 69
 
More
bugs
custom roms have lots of bugs I m current using cm10 and It has bugs
The Following User Says Thank You to slogger001 For This Useful Post: [ View ]
14th May 2014, 03:41 PM |#6  
medozse7s's Avatar
OP Senior Member
Flag cairo
Thanks Meter: 352
 
More
Quote:
Originally Posted by NSDCars5

I'm not a Tipo user, but people say this Gimlo ROM is best for dual SIM phones - unless you're happy with only one SIM, in which case you case you can install CM10 on your dual SIM phone (only one SIM works).

why we don't have any cm roms support dual Sim for our tipo ?
24th May 2014, 11:32 PM |#7  
Member
Flag Maracay
Thanks Meter: 175
 
More
It's really simple. They don't have the drivers. So they stop develoment about it.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes