Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,779,159 Members 46,920 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Help] Bricked Xperia J LT26i ?

Tip us?
 
XperiAwesome
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 18
Join Date: Jan 2013
Exclamation [Help] Bricked Xperia J LT26i ?

I was running AlienRom V4 with riches kernel on my xperia J for quite a long time, then one day the phone stop and went bootloops. I decided to flash a new rom so I downloaded Paranoid 3.0 for xperia J from here: http://forum.xda-developers.com/xper...t/rom-t2220631 , wipe everything and flash and reboot from recovery.
Now my phone won't start, just the led turns on. I tried to flash a stock ftf, my phone connected to pc in flash mode with green led but I couldn't flash, it keeps saying "ERROR: Driver for this device must be installed" I tried to install the driver pack for xperia j from doomlord but it didn't work
What should I do ? Please help me, I have my phone unlocked bootloader and my pc is running win XP.
Thanks alot
 
AnshSingh
Old
(Last edited by AnshSingh; 3rd April 2014 at 07:29 PM.) Reason: Misspelled
#2  
AnshSingh's Avatar
Member
Thanks Meter 15
Posts: 57
Join Date: Feb 2013
Location: Indore
Talking Try This

Quote:
Originally Posted by XperiAwesome View Post
I was running AlienRom V4 with riches kernel on my xperia J for quite a long time, then one day the phone stop and went bootloops. I decided to flash a new rom so I downloaded Paranoid 3.0 for xperia J from here: http://forum.xda-developers.com/xper...t/rom-t2220631 , wipe everything and flash and reboot from recovery.
Now my phone won't start, just the led turns on. I tried to flash a stock ftf, my phone connected to pc in flash mode with green led but I couldn't flash, it keeps saying "ERROR: Driver for this device must be installed" I tried to install the driver pack for xperia j from doomlord but it didn't work
What should I do ? Please help me, I have my phone unlocked bootloader and my pc is running win XP.
Thanks alot
Try installing drivers from Flashtool\Drivers there you would find a file Flashtool-drivers.exe open it click next and then go till the bottom of the list and check fastboot and flashmode drivers and install that
Hope it works Cheers
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes