Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Swapping internal SD to external SD.(tipo cm10)

OP trolling people

31st March 2014, 08:07 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag UNA (HIMACHAL PRADESH)
Thanks Meter: 2
 
9 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
The thing I wanna know is how to change internalSD to externalSD in xperia TIPO(I know how to do this in default ROM but since the vold.fstab fle of cm10 by FXP differs from it I am not sure about what to do...Help.



31st March 2014, 08:20 PM   |  #2  
Account currently disabled
Flag Batcave
Thanks Meter: 715
 
997 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by trolling people

The thing I wanna know is how to change internalSD to externalSD in xperia TIPO(I know how to do this in default ROM but since the vold.fstab fle of cm10 by FXP differs from it I am not sure about what to do...Help.

You are aware of the risks associated with this action?
The Following User Says Thank You to MatsPunt For This Useful Post: [ View ]
31st March 2014, 08:38 PM   |  #3  
Senior Member
Flag Somewhere in France
Thanks Meter: 45
 
258 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by MatsPunt

You are aware of the risks associated with this action?

Maybe he's doesn't know these risk.

________________________________
Xperia Tipo
Android 4.0.4 Gimlo FW .22 Deodexed + Z1 Expérience [ROOT&CWM]
Snapdragon S1 + Adreno 200

Wiko Cink Slim
Android 4.1.2 S4 Like Custom ROM [ROOT&CWM]
MT6577 + PowerVR SGX531

Acer Iconia B1-710
Android 4.1.2 Stock ROM ( Bootloader can't be Unlocked )
[NOT-ROOTED]
MT6577v2 + PowerVR SGX 531 Ultra
1st April 2014, 05:01 AM   |  #4  
OP Junior Member
Flag UNA (HIMACHAL PRADESH)
Thanks Meter: 2
 
9 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by MatsPunt

You are aware of the risks associated with this action?

Risks? What the heck?

when i swapped internal-external SD in default rom it works fine , nothing bad happens. So what are the risks now????
1st April 2014, 06:19 AM   |  #5  
H3LL's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 72
 
245 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by trolling people

Risks? What the heck?

when i swapped internal-external SD in default rom it works fine , nothing bad happens. So what are the risks now????

While memory is swapped if you wipe internal storage ur phone will hard brick

Sent from my C1504
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes