FORUMS

Analysis & Opinion

My Tipo Singel IS Dead

15 posts
Thanks Meter: 0
 
By Mo Essam, Junior Member on 6th June 2014, 10:58 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
8th June 2014, 12:45 PM |#21  
cvetko_a's Avatar
Senior Member
Flag Vranje
Thanks Meter: 16
 
More
So I thought that if you can run an CWM, exists firmware that runs using the CWM
The Following User Says Thank You to cvetko_a For This Useful Post: [ View ]
 
 
8th June 2014, 12:48 PM |#22  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
bro
Quote:
Originally Posted by cvetko_a

So I thought that if you can run an CWM, exists firmware that runs using the CWM

i cant see sony logo neither i only when i try to turn on my mobile i only got vibration no more nothing appear in screen !!
8th June 2014, 03:34 PM |#23  
StaticBlaze's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 47
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Mo Essam

i tried to disconecct from internet and its work but when im trying to flash my mob that what i got

You are almost there..

Your device was not in Flash Mode that's what that error means!

Try again..

1. Disconnect from internet

2. Open Flash Tool

3. Connect your device via Flash Mode

4. Browse the Stock FTF file n Flash!

NOTE: The GREEN LED must be there (atleast) till the flashing process starts..

If not, you'll get the same error.
So, keep trying. Good luck! :thumbup:
8th June 2014, 06:38 PM |#24  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thumbs up Thank You
8th June 2014, 06:52 PM |#25  
StaticBlaze's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 47
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Mo Essam

@Mo Essam Cheers man! :beer:

May be hitting the Thanks button to all of them that helped you would be good..
The Following User Says Thank You to StaticBlaze For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes