Post Reply

[Q] why my XE lose their baseband and imei after some reboots on CM based roms?

24th June 2014, 05:19 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
well, after all thanks for read my thread, fine.. my problem is when i flash a CM based rom after some reboots my phone just have a wifi signal but the gsm signal no and doesnt charge the battery :C theres any solution?
24th June 2014, 09:19 AM   |  #2  
StaticBlaze's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 45
 
233 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Donate to Me
More
Which ROM were you on?
And which CM ROM did you flash?
Last edited by StaticBlaze; 24th June 2014 at 11:07 AM.
24th June 2014, 03:55 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by StaticBlaze

Which ROM were you on?
And which CM ROM did you flash?

both, cm10 deodex and cm11 alpha 4, i have the same problem and im on stock .23 firmware with sadra kernel
Last edited by AlexPatoKun; 24th June 2014 at 03:59 PM.
24th June 2014, 04:04 PM   |  #4  
StaticBlaze's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 45
 
233 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Donate to Me
More
Start over again!

Follow the below steps:

1. Flash stock FTF (11.3.A.2.23)

2. Start the device & setup everything

3. Turn off device

4. Extract the kernel that is provided in CM11 Alpha 5 & flash it.

5. Turn on device

6. Go to recovery,
> Wipe Data / Factory Reset
> Wipe Cache
> Wipe Dalvik Cache
> Format System
> Format Cache
> Format Data
> Mount System
> Mount Cache
> Mount Data

7. Install ZIP from SD Card (select CM11 zip)

8. Wipe Cache

9. Install ZIP from SD Card (select GAPPS zip)

10. Reboot device, setup everything! Done!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia Miro, Tipo (Dual), J, E Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank