RAVPower RP-WD02 – Android Accessories Review

more

A Look at the Telegram+ Situation

more

Remove Unlocked Warning Message from Moto E 2015

more

Multi Boot: The Fall of Nandroid?

more
Post Reply

[Q] Xperia E notification LED not working.

OP nithin54

7th April 2014, 06:00 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
My Xperia E's notification LED has stopped working. I've tried other apps like Lightflow and Led control, but still I'm not able to get it to work. Please help.I don't want to reset my phone as I don't want to lose some of my appdata. And, my phone's rooted,and with xposed framework.
7th April 2014, 06:42 PM   |  #2  
Grimlock007's Avatar
Senior Member
Flag Cybertron
Thanks Meter: 188
 
810 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by nithin54

My Xperia E's notification LED has stopped working. I've tried other apps like Lightflow and Led control, but still I'm not able to get it to work. Please help.I don't want to reset my phone as I don't want to lose some of my appdata. And, my phone's rooted,and with xposed framework.

any app killers?
what modules do you use?

....most probably you'll have to reset...use 'titanium backup' to backup apps(even ,WiFi ,contacts,Bluetooth stuff) and its data ...it will restore apps as it was b4 factory reset..

if bootloader is locked
repair with sony pc companion to fact reset.... note-it donwloads 300mb data to repair...
Last edited by Grimlock007; 7th April 2014 at 06:44 PM.
The Following User Says Thank You to Grimlock007 For This Useful Post: [ View ]
8th April 2014, 01:05 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by Grimlock007

any app killers?
what modules do you use?

....most probably you'll have to reset...use 'titanium backup' to backup apps(even ,WiFi ,contacts,Bluetooth stuff) and its data ...it will restore apps as it was b4 factory reset..

if bootloader is locked
repair with sony pc companion to fact reset.... note-it donwloads 300mb data to repair...

Nope, no app-killers.
Thank you, will try it.
8th April 2014, 04:50 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
That worked like a charm!
Thanks alot.
8th April 2014, 05:32 PM   |  #5  
Grimlock007's Avatar
Senior Member
Flag Cybertron
Thanks Meter: 188
 
810 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by nithin54

That worked like a charm!
Thanks alot.

Good!

...and in the thread name add " [solved] "....
9th April 2014, 03:37 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by Grimlock007

Good!

...and in the thread name add " [solved] "....

How? This is the first time I'm posting.
9th April 2014, 03:44 PM   |  #7  
Grimlock007's Avatar
Senior Member
Flag Cybertron
Thanks Meter: 188
 
810 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by nithin54

How? This is the first time I'm posting.

try this

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes