Post Reply

[Q] xperia e (single sim) flash problem

OP locmark

15th April 2014, 01:42 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
I've installed CM 10 on my xperia e (c1505) and after few days GSM stopped working. After this I have done a mistake, I flashed SYTEM .So I wanted to back to my stock ROM. I have tried flashing (by Sony Mobile Flasher by Androxyde) my phone but there was an error.
When I turn on, I can see only SONY logo.
ERROR:
two kinds of error:
first:
15/027/2014 14:27:10 - INFO - Selected Bundle for Xperia E (C1505). FW release : 11.3.A.2.23. Customization : Unbranded
15/027/2014 14:27:10 - INFO - Preparing files for flashing
15/027/2014 14:27:19 - INFO - Please connect your device into flashmode.
15/027/2014 14:27:20 - INFO - Opening device for R/W
15/027/2014 14:27:20 - INFO - Reading device information
15/027/2014 14:27:34 - INFO - Unable to read from phone after having opened it.
15/027/2014 14:27:34 - INFO - trying to continue anyway
15/027/2014 14:27:38 - INFO - Start Flashing
15/027/2014 14:27:38 - INFO - Processing loader.sin
15/027/2014 14:27:38 - INFO - Checking header
15/027/2014 14:27:38 - ERROR - Processing of loader.sin finished with errors.
15/027/2014 14:27:38 - INFO - Ending flash session
15/027/2014 14:27:38 - ERROR - Error in processHeader : 2 : Nie można odnaleźć określonego pliku. <- (polish) it cannot find a specific file
15/027/2014 14:27:38 - ERROR - Error flashing. Aborted
15/027/2014 14:27:38 - INFO - Device disconnected

second:
I have no log, because it woks only sometimes. There it had an error when system.sin was installing.

I have no idea what can i do.
Sorry for my English
15th April 2014, 04:14 PM   |  #2  
Grimlock007's Avatar
Senior Member
Flag Cybertron
Thanks Meter: 188
 
810 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by locmark

I've installed CM 10 on my xperia e (c1505) and after few days GSM stopped working. After this I have done a mistake, I flashed SYTEM .So I wanted to back to my stock ROM. I have tried flashing (by Sony Mobile Flasher by Androxyde) my phone but there was an error.
When I turn on, I can see only SONY logo.
ERROR:
two kinds of error:
first:
15/027/2014 14:27:10 - INFO - Selected Bundle for Xperia E (C1505). FW release : 11.3.A.2.23. Customization : Unbranded
15/027/2014 14:27:10 - INFO - Preparing files for flashing
15/027/2014 14:27:19 - INFO - Please connect your device into flashmode.
15/027/2014 14:27:20 - INFO - Opening device for R/W
15/027/2014 14:27:20 - INFO - Reading device information
15/027/2014 14:27:34 - INFO - Unable to read from phone after having opened it.
15/027/2014 14:27:34 - INFO - trying to continue anyway
15/027/2014 14:27:38 - INFO - Start Flashing
15/027/2014 14:27:38 - INFO - Processing loader.sin
15/027/2014 14:27:38 - INFO - Checking header
15/027/2014 14:27:38 - ERROR - Processing of loader.sin finished with errors.
15/027/2014 14:27:38 - INFO - Ending flash session
15/027/2014 14:27:38 - ERROR - Error in processHeader : 2 : Nie można odnaleźć określonego pliku. <- (polish) it cannot find a specific file
15/027/2014 14:27:38 - ERROR - Error flashing. Aborted
15/027/2014 14:27:38 - INFO - Device disconnected

second:
I have no log, because it woks only sometimes. There it had an error when system.sin was installing.

I have no idea what can i do.
Sorry for my English

download another ftf
15th April 2014, 07:13 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
still the same situation
Maybe I can't find good ftf? My ftf : C1505_11.3.A.0.47_CE.ftf
15th April 2014, 09:14 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Smile I found the answer !
1. Flashmode
2. full oginal ROM
3. BATTERY <- ****ing problem....
16th April 2014, 04:40 AM   |  #5  
H3LL's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 71
 
237 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by locmark

still the same situation
Maybe I can't find good ftf? My ftf : C1505_11.3.A.0.47_CE.ftf

May be you have corrupted download check this thread for ftf

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2553609

Sent from my Xperia E
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia Miro, Tipo (Dual), J, E Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank