Microsoft to Counter “OK Google” with Bing Torque

When Microsoft is making apps for Android, users should be aware that something … more

Google Confirms “Android Lollipop Day” for November 3rd

A little over a week ago, Google announced the latest iteration of … more

Get Your XDA 2015 Custom Avatar and Signature Images Here

As stated in our motto, XDA Developer is for developers, by developers. The … more

Pin Your Photos on Android Lollipop with Photo Pinner

In the last few weeks,we have been talking quite a bit about Android 5.0 Lollipop. This … more
Post Reply

XPERIA E not start !! :(

OP DanielFlorin

12th January 2014, 10:14 PM   |  #21  
DanielFlorin's Avatar
OP Senior Member
Flag Bucharest RO
Thanks Meter: 389
 
684 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Yes ... vold.fstab swap trick and after I gave WIPE SDCARD ... but I did this 2-3 days: |
how do I fix it????
Last edited by DanielFlorin; 12th January 2014 at 10:16 PM.
12th January 2014, 11:52 PM   |  #22  
Account currently disabled
Flag Batcave
Thanks Meter: 703
 
997 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by DanielFlorin

Yes ... vold.fstab swap trick and after I gave WIPE SDCARD ... but I did this 2-3 days: |
how do I fix it????

Wait... Did you edit the vold. fstab and then wipe the SD card? That would definitely brick your phone.

Are you under warranty or not? If so, don't worry. If not, well... Worry!

A nice day, and sorry for you.

Sent from my Xperia E using XDA Premium 4 mobile app
13th January 2014, 12:25 AM   |  #23  
CtrlAltDelIrl's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 834
 
1,386 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by DanielFlorin

Yes ... vold.fstab swap trick and after I gave WIPE SDCARD ... but I did this 2-3 days: |
how do I fix it????

This cannot be fixed, even by Sony apparently. They sent me a new one instead of repairing it.

Your phone is dead, sorry!

I wish someone would f**king remove that worthless POS post on vold.fstab swap trick.
The Following 2 Users Say Thank You to CtrlAltDelIrl For This Useful Post: [ View ]
13th January 2014, 09:40 AM   |  #24  
DanielFlorin's Avatar
OP Senior Member
Flag Bucharest RO
Thanks Meter: 389
 
684 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
So tell you what happened ... Saturday I installed CM10 and Xperia Theme for CM10 ... After that's why I edited VOLD.fstab and I went in and gave CMW FORMAT SDCARD. After I installed a few programs on usual and ready. Sunday morning I got a little on Facebook and then I died and I removed the battery and after never on: (So it's because I edited VOLD.fstab?

Forget something interesting :
http://fsfe.org/freesoftware/legal/f...evices.en.html

Sorry for my bad Enghlish !
Last edited by DanielFlorin; 13th January 2014 at 11:36 AM.
13th January 2014, 12:15 PM   |  #25  
Revontheus's Avatar
Senior Member
Behind You.
Thanks Meter: 832
 
1,179 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
yep
13th January 2014, 03:03 PM   |  #26  
NSDCars5's Avatar
Senior Member
Flag Over there
Thanks Meter: 413
 
1,088 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
But you can still send your phone back to Sony. If @CtrlAltDelIrl's experience is anything to go by, you'll get a replacement.
14th January 2014, 05:49 PM   |  #27  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
I had same issue once with stock rom, phone died in my hands during call, but at least i got new one.
Last edited by BogoMogo; 14th January 2014 at 05:56 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia Miro, Tipo (Dual), J, E Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank