FORUMS

Top Forum Discussions

Xperia J "Android is upgrading" Every Boot

27 posts
Thanks Meter: 2
 
By o_farukdemir, Junior Member on 18th July 2014, 04:14 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I have Xperia J Rooted,Unlocked and Deodexed.
I don't know why but I face Android is upgrading every boot.
It's loading all apps again so my boot takes about 5-10 minutes.
What can I do?
 
 
18th July 2014, 05:28 PM |#2  
Dzepar's Avatar
Senior Member
Flag Ohrid
Thanks Meter: 430
 
Donate to Me
More
It's because you have .odex files left in your system. If you deodexed you're self you should delete odex fils.
Good luck.

Sent from my ST21i
19th July 2014, 12:16 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by Dzepar

It's because you have .odex files left in your system. If you deodexed you're self you should delete odex fils.
Good luck.

Sent from my ST21i

How can I remove that .odex files?
Where are they?
19th July 2014, 12:32 AM |#4  
Dzepar's Avatar
Senior Member
Flag Ohrid
Thanks Meter: 430
 
Donate to Me
More
You'll have to delete them manual they are in: system/app folder and in system/framwork folder. But before you delete anything make backup with cwm.

Sent from my ST21i
19th July 2014, 12:55 AM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by Dzepar

You'll have to delete them manual they are in: system/app folder and in system/framwork folder. But before you delete anything make backup with cwm.

Sent from my ST21i

But I don't know what are the differences between odex and deodexed files. How can I know which is odex or deodex.
In addition I use a mod which is called Pure Performance X
This mod have Zipalign and CrosBreeder
Do they cause that problem?
19th July 2014, 01:19 AM |#6  
Dzepar's Avatar
Senior Member
Flag Ohrid
Thanks Meter: 430
 
Donate to Me
More
Search on xda what are odex

Sent from my ST21i
21st July 2014, 06:22 PM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Same problem
I also have this type of problem but i am on odex. So i don't know what is actually the problem. I only install xperia keyboard by cwm and also xtheme engine. Are they actually caused from titanium backup since i once saw that on others forum.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes