5,814,863 Members 47,995 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Xperia J ST26a help

Tip us?
 
yumiee96
Old
#1  
yumiee96's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 11
Posts: 133
Join Date: Feb 2013
Location: Kota Kinabalu
Exclamation Xperia J ST26a help

I'm confused with the 'a' in the back of the model number and I'm going to install a custom rom on it.
The question is, can I use st26i rom over st26a? Does both model have different hardware or what??
My device:-
~Sony Xperia Go, [UB] Xperia STE CM11 ~Inactive~
~Nokia Lumia 525, Windows Phone 8.1, Sold
~S Advance, LightJB v1.2 with CoCore Refresh r09

Coming :-
Asus Zenfone 4.5
 
Dzepar
Old
#2  
Dzepar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 108
Posts: 401
Join Date: Feb 2011
Location: Ohrid
I is international, A is for USA. Google what's different.

Sent from my ST26i
Sony Xperia M2
Sony Xperia J
HTC Buzz: Wildfire

[MOD] Statusbar Toggle Button {Xperia J/JB AlienRom™}
The Following User Says Thank You to Dzepar For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
yumiee96
Old
#3  
yumiee96's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 11
Posts: 133
Join Date: Feb 2013
Location: Kota Kinabalu
Quote:
Originally Posted by Dzepar View Post
I is international, A is for USA. Google what's different.

Sent from my ST26i
Thanks, I've google it. But not found
My device:-
~Sony Xperia Go, [UB] Xperia STE CM11 ~Inactive~
~Nokia Lumia 525, Windows Phone 8.1, Sold
~S Advance, LightJB v1.2 with CoCore Refresh r09

Coming :-
Asus Zenfone 4.5
 
2000hardwell
Old
#4  
2000hardwell's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 35
Posts: 245
Join Date: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by yumiee96 View Post
Thanks, I've google it. But not found
My phone its a st26a and i installed the alienrom v6 after that my mobile now is st26i and i no facing problems the signal its working

Sent from my ST26i using XDA Free mobile app
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes